Kızlar
Erkekler
Bilmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkekler akıllı sorumluluk sahibi neden mi öyle olmasam bunca yıl kızlar babalarının analarının evinde ev hanımlığı yapacaklarına çalışırlardı bu daha yeni yeni başladı ama erkekler her zaman daha on dört on beşlikler sanayide fabrika da orada burada çalıştı aynı zamanda finansal olarak da erkek daha güçlü her zaman sen kaç tane işletmeci kız tanıyorsun maddi yönden de her türlü erkek önde siz bakmayın bazı yarım akıllılara yok erkekler geç olgunlaşıyor falan filan onlar evde kalan kızların veya red yiyen kızların uydurması
Mantıgni skm
Sen çok mu akıllısın görünen köy klavuz istemiyor canım üzgünüm ağla şimdi çekemem seni velet
Evet öyle düşünüyorum saçma sapan çıkarımlar yapmışsin. Velet diyor bide çildircamn kqlqkmqkq
İnsandan insana değişebilir ama bir kaç tık da olsa erkek diyorum
Olabilir
Tamam özür dilerim sinirlendim ama seninde benimde bazı fikirlerimiz olabilir ortak doğrular konuşur
Olabilir o da
bak tam da söylediğin yere dikkat et. babalarının analarının yanında çalışmaya zorlandığı için ve önü açılmadıkları için başarısız ve geride görüyorsunuz. ben çok tanıdım ciddi potansiyeli olan kızlar var. bazıları öyle potansiyelli ki sporda erkekleri bile geçiyor. destekleyici olun, köstek olmayın. kin ve öfkenin anlamı yok bence.
Kızların tek derdi bu değil tamamen İQ ile alakalı ama akıllı kıza da biz denk gelemedik ne hikmetse
İQ bambaşka bir şey ya. birinin zekasını incelerken hiç İQ aklıma bile gelmiyor. onlarca zeka çeşidi var. İQ ortalama olsa bile o İQ seviyesinde beynini muazzam geliştiren insanlar var. çünkü beyin plastiktir. her türlü şeye güçlü uyum sağlayabilme ve değişebilme yapısına sahiptir.
Maalesef öyle bir algı var kızlar nasıl erkek istediğini daha bilmiyor tarzında falan 35 yaşında gelmiş kadına da nasıl erkekten tam eş olur diye öğretecek halim de yok benim kadının en büyük hatası yanlış kişiyle evlenme yanlış kriterler vasıtasıyla oluyor bu
Kimin daha zeki olduğuyla alakalı zerre ilgilenmiyorum. Önemli olan zekalarını ne için harcadıklarıdır. Katilin, hırsızın kadının erkeğini aramıyoruz. Bilim insanı ya da sanatçının da kadını erkeğini aramıyoruz. Sonuç olarka herkeste usta olduğu konu hakkında bir miktar zeka bulunuyor. Kadın erkek fark etmeksizin.
çok sığ bir düşünce, yaratılış ve evrimsel olarak bakarsan iki cinsin de farklı olarak muazzam sistemlere sahip olduğunu görürsünüz. sanki bir elmanın iki yarısı gibiyiz. kadınlar sosyal zekası ve empatisiyle öne çıkarken, erkekler daha çok tek hedef odaklı çözüm odaklı ve avcı canlılar olarak öne çıkmıştır. ki bu konuda çok araştırmam var. isteyenle fikir alışverişi zevkle yaparım
Kadın duygusal zekaya sahip erkek mantıksal ve hayat ise mantığa dayalı ilerlediği icin burada kim daha demek doğru olmaz lakin her ikisi de kendi alanlarinda daha diye düşünüyorum. Tabii istisnalar hariç yani tüm erkekler ya da tüm kadınlar diye demiyorum
Düşüncelerinizi yazdığınız için teşekkürler saygıdeğer yazar
Estağfurullah 🙏 katkımız olursa ne mutlu
Akıllı insan, hayatın sadece dünyadan ibaret olmadığını bilendir. Ölüm sonrası hesap günü için hazırlık yapar
Biz erkeklerde beyin olsaydı savaş ve siyaset olmazdı
cinsiyetle alakasi yok mesela senden yola cikarsak beyin yok kesin o
Boy farkına aşık oldumm
Ve kadınlar daha zeki
Kızlar kesinlikle
@Leyla_08 aynen knk kızlar :D