Erkekler neden kadınları insan yerine koymuyor, eşit hak ve ağır işlerde bile çifte standart uyguluyor?

Bizi insan yerine bile koymuyorlar erkekler insan ama biz değilmişiz, insandan daha kıtmışız, zekamız yetersizmiş falan filan, bir de askerlik yapmamızı istiyorlar ama ataerkil dünyasında kendileri savaş açıyorlar erkekler savaşı istiyor ama bizim savaşmamızı istiyorlar her şeyi bizden bekliyorlar... yani erkekler savaş açacak ama savaşı biz bitireceğiz jdkshdkdhsj bir de diyorlar ya gidin bakalım ağır işlerde çalışın diye sanki istesek de bizi işe alacaklar. Ben iş mülakatına gittiğimde sen kadınsın ağır işler sana göre değil dediler ve bunu diyenler de siz erkeklersiniz sonra da yok niye ağır işlerde çalışmıyorlar... çünkü siz izin vermiyorsunuz zaten beni istemiyorlar kadın olduğum için ama ben artık erkeklerin çelişkilerinden ve beklentilerinden bıktım kendilerini bi b*k sanıyorlar ama değiller o kadar üstün değiller o kadar güçleri yok o kadar zeki değiller beyinlerimiz eşit bi farkımız yok aynıyız biz de insanız biz de insan kategorisindeyiz hayvan değil!!!
Erkekler neden kadınları insan yerine koymuyor, eşit hak ve ağır işlerde bile çifte standart uyguluyor?