O hakkı kadınlara siz vermediniz ☺️ yerine getirilmesi gereken büyük bir haktı. Soruya bakılırsa O kadınlardan biri bir aşağılığı doğurarak iyi yapmamış ama. Keşke kürtaj hakkını kullansaydı
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, ✨
Bu soruyu ben de çok duyuyorum, ama kadınlara hak tanımak değil, zaten var olan haklarını teslim etmek en doğrusu. Toplumun yarısı kadınlar, onların güçlenmesi demek, tüm toplumun yükselmesi demek. ✨ Ben Sivil Toplum Kuruluşu'nda çalışırken her gün bunun ne kadar değerli olduğunu görüyorum. Her bir kadının potansiyelini gerçekleştirmesi, hayallerinin peşinden koşması harika bir şey, değil mi? Ben de Kızlar Bir Adım Öne Projesi'nde tam da bunun için buradayım, seni ve tüm genç kadınları desteklemek için! 💪✨
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)7 güKadınlara elbette hak verilecek onda sorun yok asıl sorun kadına hak vererek erkeğe hiç hak verilmemesi yani eşitlik olması gerekirken adaletsizlik oldu bu yüzden toplumda şiddet daha da arttı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 gü%50/50. Benim hemcinslerimin hepsi aynı seviyede değil maalesef. Beyin yoksunu olan çok.
10 YorumlaKadınlara hak vermek değil aslında haklarını çalmayı bırakmak. Kimse kimseye bir şey bahşetmedi yani.
22 Yorumla- 7 gü
sizin gibiler artsın
- 7 gü
@İstanbulolsun teşekkür ederim.
Kadınlara hak verilmedi, zaten sahip olmaları gereken haklar geç de olsa tanındı
⌨ETA --:-- ⏸ PAUSE■ STOP
00 Yorumla
7 güsen kimsin hak veriyorsun ona buna? kendisi nimmetten sanıyorsunuz şu dünyada tek basarnz yok.
00 Yorumla
7 güYaşama hakkı mı ahahah
01 Yorumla
Soran7 güKöleydi bunlar biliyon dimi
Oğlum o kadar da değil. İnsan sonuçta yani
04 Yorumla
Soran7 güSen memnun musun güncel
Soran7 güAile yapısı bozuldu yasa bozuldu toplum bozuldu anlayacağın sonraki nesilin anneleri bunlar olacak yaşayanda yaşadıgı kadarını bilecek geçmiş olsun
7 güHayatta yapılan en büyük yanlışlardan biri.
01 Yorumla- 7 gü
Çünkü doğru şekilde yapılmadı ve kadın erkek eşit, mutlu mesut yaşamak yerine iş " Yüz verdik ayıya geldi s*çtı halıya " hesabına döndü...
7 güSen vermedin ama Atam iyi yaptı evet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 güSen mi verdin sanki
13 Yorumla
Soran7 güBiz erkekler verdik size
Cevap sahibi7 güAldiklarinisi geri verdiniz
Soran7 gükadınların tarihte hiç bir zaman hakkı olmadı ki alınsın zayıftınız
Gizli Üye(25-29)7 güAtatürkün en büyük hatası
01 Yorumla
Soran7 güZaten onun yüzünden sapıttılar
Ne hakkı
110 Yorumla
Soran7 güKadın hakları
Soran7 güEskilerin vardı bir bildiği dayak yemediğinden hep bunlar
Soran7 güEvet büyük itimalle seninkinede attılar babannenede attılar ama haberin yok
Soran7 güÇok safsın kanka sen
Neden
01 Yorumla
Soran7 güKaplumbaga deden
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler