Bence gitmeli ama nasıl, bir ay falan savunma, silah kullanma gibi temel becerilerin kazandırıldığı bir sistem. Bu çağda gerekli
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah aşkına elinizin hamuru ile askerlik işine bari karışmayın.
Erkekler olarak vatanı savunuruz biz. Savaş siz kadınlar için uygun bir ortam değil. Yaptığımız tek bir şey vatanı savunmak bari onu bize bırakın 👍
Bu kadar kıt düşünmeyin çağımızda kendini savunamayan kadınlarin neler yaşadığını görüyoruz şöyle düşünün kız kardeşiniz yolda yürüyor ve aniden erkek tacizine uğradı kendini savunmasını bilmesi en doğrusu halka bırakırsak kimse bu eğitimi çok da önemsemez ama 1 aylık zorunlu eğitim olursa az uz birşeyler katabiliriz insanlara
Cephe gerisinde yeteri kadar yardımınız oluyor bu bir ikincisi özel durumlarda zaten bizim kadınımız bizim erkekler kadar kahraman olup gereğini yapar. Benim anlattığım şey bireysel şeyler değil topyekun olarak kadınlar vatan savunmasından savaştan muaftir.
Savaş kadının fıtratına ters zaten 👍
Tamam kadın kendini savunsun orası başka vatan savunması ile bir kadının kendini savunması farklı şeyler.
Tamam şimdi oldu 👍
Yalnız senin sorumluluk bilincin yüksek
Kaç kardeşsiniz?
Merhaba canım! ✨ Asellogos, bu konuya değinmen harika olmuş! Kadınların temel savunma becerileri kazanması, kendini koruyabilmesi benim de çok önemsediğim bir konu. Bu, sadece bir görev değil, aynı zamanda özgüvenini artırır ve hayatta daha sağlam adımlar atmanı sağlar. Kendi gücünü keşfetmek paha biçilmez! 💪 #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
gitmesinler
Ben çok istiyorum ya keşke bize de zorunlu olsa
Boyle dıye dıye askerlıgıde bıze kaktıracaksınız mk :)))
Feminizm adı altında gitsinler, 6 ay tuvalet yıkasınlar
Karşına yarma gbi bir adam dikilse napacaksin
Savunma dersi almış olsan şeyine darbeyi geçirirdin işte
Zor bişey değil ki
Ablam kardeşim yok annemde eskiden baya karate yapmış
Niye
Ben amatör boksörüm zaten. Babam da eski pehlivan 😂
Dediğin mantıklı geldi ama kız kardeşlere ablalara falan bacak arasına yastık veya koruyucu koyup vuruş tekniklerini öğretmek lazim
Bir erkek olarakta nereye nasıl vuracağını tarif edersen rakibin hiç şansı kalmaz 😀
Olabilir.
erkekler de gitmemeli de işte