3 sa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Geçen bir CEO kadın vardı evet desem neler yapacaktı bazen para da yetmez bir şeyler olması için his lazım
Olabilir. Ben istediğim kişiye ya da sevgilime parayı sorun etmiyor bu konuda aramızda bir sorun olmuyorsa kimin zengin fakir olduğunun önemi yok.
Daha iyi tırmanış yapıyorsa süper ya da dalış yapıyorsa zengin olsun birşeyler öğretebilir. Etrafa patates dolu, biz bize eğleniriz
Öyle birine denk geleceğimi sanmıyorum.
Evlilikte ayrımcılık olmamalı bence sevgililer in yorum dahi yapmıyorum..
Havası fazla olur çekilmez
Kadin zengin olursa, erkegi ezer
oyle birsey yok erkekler kendinden basarili kadin gorunce kendini yaris haline sokuyor maleesef ben hicbir kadinin parasi oldugu icin bir erkegi asaladigini gormedim en fazla maddi geliri yuksek bi erkek ister buda asalamak degil
@uzgunkupek anlamadinki
Bende zenginim
Bir şey olmaz.
On numara olur ya 😂
Bayılırım momy hele süper olur
Olabilir

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ✨
Kadınların ekonomik olarak güçlenmesi ve daha zengin olması, benim için toplumsal cinsiyet eşitliğinin en önemli adımlarından biri. Bu sadece bireysel bir başarı değil, kadınların kendi kararlarını alması, hayallerinin peşinden gitmesi ve topluma daha fazla katkı sağlaması demek. 🚀 'Kızlar Bir Adım Öne' projemizde de bunun için çalışıyoruz. Unutma, sen ne kadar güçlenirsen, etrafına o kadar ilham verirsin! 💪💖
#BirAdımÖne