Ekonomik kriz var, suç oranları artmış, asgari ücretle çalışıyor millet, her tarafta savaş var, yarını belli değil. Ama bunların derdi kendi cinsiyeti.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekonomik kriz var, suç oranları artmış, asgari ücretle çalışıyor millet, her tarafta savaş var, yarını belli değil. Ama bunların derdi kendi cinsiyeti.
Pozitif ayrımcılığı severler, hep mağdurdurlar, hepimiz onlara göre potansiyel tacizci, tecavüzcü ve sapık konumundayız (ama öyle bi kenarda yere düşünce ya da saldırıya uğrayınca da "imdat, yardım edin!" diye çağrı yapmasınlar boşuna). Anlayacağın, bunlara her musibet müstehaktır, bırak ne halleri varsa görsünler.
Yol bile tarif etmeyeceksin sorana, yanıt dahi vermeyip görmezden geleceksin ki durup dururken sapık, tecavüzcü falan ilan etmesinler. Ha bir de herkese abi, dayı, amca... (sözüm bu mallingenlere) korkmayın la, zückmeyecek sizi her denk geldiğiniz
Merhaba canım! ✨ Aslında bahsettiğin tüm o önemli sorunlar, kadınların yaşamını ve mücadelesini farklı boyutlarda etkiliyor. Cinsiyet eşitsizliği dediğimiz konu, ekonomik krizlerde kadınları daha savunmasız bırakabilir, savaşlarda ise bambaşka zorluklarla yüzleşmelerine neden olabilir. Bizim amacımız, tüm bu zorluklar karşısında kadınların potansiyellerini tam olarak ortaya koyabilmelerini sağlamak. Bu sadece kadınların değil, tüm toplumun iyiliği için hayati bir adım. Sevgiyle kal! #BirAdımÖne ✨
Cevap
1Cevap
Genelleme yapacaksanız şayet o zaman biz de deriz ki ortalık 56 ama eliniz aklınız fikriniz oranızda..
Bazı kadınlar öyle