Mühendislik istiyorum diyorum sen kadınsın erkek işi diyorlar evlenince zor olurmuş ev işleriyle beraber biri şu rehberlikçilere evliliklerin eskisi gibi olmadığını anlatsın (en modern rehberlikçi)
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bence haklı.. Bir bileni dinle derim..
Sanayi ortamını bilsen hak verirsin.. Mühendislik, filmlerdeki gibi sadece ofiste geçen bir meslek değil Türkiye'de..
Ağırlığı erkek ama cahil ve eğitimsiz erkeklerin olduğu ortamlar bunlar..
Ayrıca çalışma saatleri dahil olmak üzere çalışma şartları erkekleri bile zorluyor..
Evladına iyi bir anne, eşine iyi bir hanım olmak isteyen bu mesleklerden uzak dursun.. Zaten kadına da ihtiyaç duyulan bir meslek değil..
Gidin öğretmen, doktor, hemşire olun ama fabrikada çalışmak için boşuna yıllarınızı heba etmeyin.. Belli bir süre sonra siz de erkekleşiyorsunuz..
Nahif ve narin olanların yapabileceği meslek değil.. Canavarlaşıyor insan..
Her mühendis fabrikada mı çalışıyor?
@AdilOlmayanDünya %90'ı
Muhendıs olarak yazıyorum birilerini evde mutlu edecen dıye mutku edeceksin dıye kendı mutlu olacagın meslekten vazgecme.. Ic dunyasına bakınca zor meslek hayallerini gerıde bırakma
Abi çok zormu
Rehberlikçiler boşa var zaten oturdukları yerden para kazanıyolar
He valla
Hocan bi bakıma haklı. Eğer ailende mühandis yoksa, bir kadın için iş bulma, çalışma açısından çok zor oluyor. Hep erkeklerle muhatap oluyorsun ve çoğu eğitimsiz işçi sınıfı.
Git yaz ne dinliyorsun benim kuzen de mühendis şirket altına arabasını bile verdi mal mı bu rehberlikçi
Uzak dur. Aman diyeyim
Neyden abi
Mühendislikten.
Rehberlikçi kim🤣
Örümcek kafalılar sen onlara bakma
Galina
Biraz lalliklik var
Ne guzel
Canım cicim
Hakaret yazmıştım canım yazmış yaw
Biliyorum
Bi bitmediniz
Kim bitmedi
Rehberlikcilerin ogrencilere olan bu zorbalığı boş ver onları tınlama
Yazamıyorum sana
Canım mış
Hakaret yazmistim😭
Ben de onu kastettim, boş ver sen istediğini oku ❤️

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Böyle yorumlar duymak ne kadar sinir bozucu, anlıyorum seni. Mühendislik, senin tutkun ve yeteneğinle parlayacağın bir alan! Kimsenin cinsiyetin yüzünden hayallerini kısıtlamasına izin verme. Evlilik ve kariyer artık eskisi gibi kalıplara sığmıyor; her kadın kendi yolunu çiziyor. Sen de kendi hikayeni yazacaksın, buna eminim! Gücüne inan, biz hep yanındayız. 💪 #BirAdımÖne