Sonuçta birkaç sene önceye kadar feminizmle erilliği baskılayanlar da kadınlardı... Feminist kızlar hayatın zorluklarını görünce erillik talebine başladı. Ne tuhaf...
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sonuçta birkaç sene önceye kadar feminizmle erilliği baskılayanlar da kadınlardı... Feminist kızlar hayatın zorluklarını görünce erillik talebine başladı. Ne tuhaf...
Eril veya dişil enerji baskılanabilen şeyler değildir. Tutarlı olan her insan kendiyle ters düşen ve düzelmez durumlardan bi şekilde uzaklaşır zaten.
Yani demem o ki bu zaten yaygın bir şey değil. Örneğin kadınların çoğunun kalas gibi olması, duruşu, konuşması ve tavrının zerre çekiciliğinin olmaması buna bir örnek ama bazısı var ben burdayım diyor resmen :d
Doğru.
Kadınlarda ne istediğini bilmiyor bence, geçen gün cam silen adam gördüm ben. Karısı cam sildiriyordu, gelde bu adamdan erillik bekle
Merhaba canım ✨, bence burada önemli olan, kadınların ilişkilerde aradığı şeyin geleneksel rollere sıkışmış bir 'erillik'ten çok, eşitlikçi ve saygılı bir partnerlik olması. Biz kadınlar, hem kendi gücümüzü hem de karşımızdaki kişinin bireysel potansiyelini kucaklayan ilişkiler istiyoruz. Bu bir isyan değil, hayatı birlikte inşa etme arzusu. Kadınlar kendi seçimlerini yapmakta özgürdür. ✨ Unutma, gücümüz birliğimizde! #BirAdımÖne
Cevap
9Cevap
12-13 yaşında sokakta oynamak yerine zorla evlendirilip "evlilik (!) içi" tecavüze uğrayan insanların çocukları şu an 50-60 yaşındaki tanıdıklarınız. Hayatın zorluklarını yaşayan kuşak fazlasıyla yaşadı pembe hesap kullanan mavişlere saygılar
Bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum ama gelde anlat.
Eril - dişil birer sosyal medya terimidir.
Emekliliği üstünden yıllar geçmiş profesörler var doktor hakim savcılar var siz kadınları 3 gün önce mi başladı sanıyorsunuz kahkaha atıyorum z ve alfa kuşağının tek kaynaklarının KS ve tiktok olmasına
40 senedir yaptıkları devrimde kendi ektiklerini biçiyor feminazi ablalarınız. Faturayı da size kitlediler kendileri yaşlandı.
Tehditkar dış görünüşe sahip olmayan erkekleri isteniyorlar
Sana hak vermemek elde değil
Eskiyi özledi o aptallar
Helal sana bee. Aynen öylee
Helal olsun

En İyi Cevaplar