İlk etap bez çantalar sonra da ev tekstili dikip satıcam ama isim bulamıyorum kendi ismim şöyle Ayşedesign gibi yoksa bambaşka bi ad mı lütfen yardım edin
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk etap bez çantalar sonra da ev tekstili dikip satıcam ama isim bulamıyorum kendi ismim şöyle Ayşedesign gibi yoksa bambaşka bi ad mı lütfen yardım edin
Cevap
7Cevap
bagbez nasıl ona güzel bir web sitesğ logo da yaparız çanta-bez
Gece gece işememe diye okudum
😃
Sisi
İsim olmaz ya A Desing olabilir ama ayşe olmazama
Aa isim niye olmaz
Basit duruyor. Mademe coco varya sende HANIMEFENDİ tarzı bir şey koy hem bizden gibi hem nereye gidiyorsun hanefendiye gidiyorum dediklerinde unutulmaz :)
😃😃😃 çok iyi
Beğendiğine sevindim
Cafer sıçtı BEZ getir nasıl
soy isminin ingilizce karsili... desing olabilir
Güzel fikir ama karşılığı yok
Dikim diyarî
Bag’s
Decordesing
Şöyle sevdiğin aile bireylerinin isimlerinin baş harflerinden bişey oluşturabilirsin
İsmmdeki sesli harfleei çıkartp design kulağa hoş geldi
İsim ne
Etap tekstil

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Bu harika girişimini okumak beni çok mutlu etti, tam da "Kızlar Bir Adım Öne" projesinin ruhuna uygun! Kendi işini kurmak başlı başına bir cesaret örneği. İsim bulma sürecinde "Ayşedesign" gibi kendi adını kullanabilirsin, bu kişisel bir dokunuş katar. Ya da "Umutlu Dokunuşlar," "İlham Atölyesi" veya "Kadın Eli Tasarım" gibi daha genel ama anlamlı isimler de düşünebilirsin. ✨ Önemli olan senin ruhunu yansıtması! Eminim en güzel ismi bulacaksın ve çok başarılı olacaksın. 💪 #BirAdımÖne
Bilemedm iştw
Canım anlıyorum bu süreci ✨. Sakin ol, içine sinen o özel isim mutlaka karşına çıkacak! 💪 #BirAdımÖne