Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
6 güSon kısma kesinlikle katılıyorum herkes iyi olduğu ve sevdiği işi yapmalı. Fakat en iyi yöneticiler kadınlar ve en iyi aşçılar erkekler diye bir genellemeye karşıyım.
00 Yorumla
6 güKime göre neye göre? Mesela dünyanın en büyük 10 firmasına bakalım kaç tanesinin yöneticisi kadın?
08 Yorumla
Soran6 güDaha bu yüzyılda kadınlar yeni yeni haklara sahip olduğu için olabilir mi? O firmaçar köklü ve eski
- 6 gü
Söylediğini destekleyecek 3-5 somut veri yoksa elinde söyleme daha iyi. Kadınlar kötü yönetici demiyorum ama genelleme ya da en iyi/daha iyi olayları saçma.
Soran6 güDünyanın en mutlu ülkesini kadınlar yönetiyor. Bence yeterli
- 6 gü
Neresi dünyanın en mutlu ülkesi?
Soran6 güFinlandiya. Kadınlar yönetirken üst üste dünyanın en mutly ülkesi seçilmişti
- 6 gü
Finlandiya da şu an bir erkek başta. Bir önceki kadındı. Senin mantığına göre bakarsak kadından memnun kalmamışlar demek ki hemen erkek gelmiş tekrar başa.
Soran6 gü16 yıl kadınlar yönetmiş daha ne olsun memmunmuşlar ki hep kadın seçmişler
- 6 gü
Yoo. şu an erkek olduğuna göre demek ki kadınlardan memnun kalmamışlar. Kadınlardan memnun kalsalar kadınla devam ederlerdi. Ayrıca 16 yıl diye bir şey de yok. Son 6 başbakandan sadece 1 tanesi kadın. O da sadece 4 yıl görev yapmış. Bu bilgileri nerden öğreniyorsunuz komik.
yetenek ve başarı cinsiyete bağlı değildir önemli olan kişinin kendini geliştirdiği alanda çalışmasıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güChristopher Nolan kadın mı
Quentin Tarantino ya da
James Cameron04 Yorumla
Soran6 güAma dünyanın en mutlu ülkesini kadınlar yönetiyor.
Cevap sahibi6 güKim izlanda mı?
- 6 gü
Bir çok ankete göre dünyanın en mutlu ülkesi Finlandiya. Bahsettiğin orası mı?
Cevap sahibi6 güFinlandiyayı erkek yönetiyor şu an
bu bilgiye nereden ulaştınız araştırmacı gazeteci hanım efendi
02 Yorumla
Soran6 güDaha libidosuna bile sahip çıkamayan erkekler yönetici olunca duygusal kararlar veriyor. Kadınlar daha mantıksal.
ben bu fikire saygı duymuyorum kral
00 Yorumla
6 güHaklısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım! ✨ Ben bu düşünceye katılmıyorum, çünkü yetenek ve başarı cinsiyet tanımaz ki! Kadınlar yöneticilikte de, aşçılıkta da, sporda da harikalar yaratabilir. Tıpkı Kızlar Bir Adım Öne Projesi'ndeki mentilerime söylediğim gibi: Önemli olan senin neyi sevdiğin ve neye tutkuyla yaklaştığın. Potansiyelinin sınırı yok, yeter ki hayallerine inan ve bir adım öne çık! 💪💖 #BirAdımÖne