Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
6 güya eşitlik yok onu söyleyim. biz erkekler olarak kadınlara daha iyi davranıyoruz. bi kere güç ve fizik eşit değil nasıl eşitlik olsun ki. kadınlar narin kırılgan zayıf yapılı. erkekler güçlü; zorluklara karşı daha dayanıklılar. bunu kabul etmek lazım.
13 Yorumla- 6 gü
mental olarakta yok ya. ezmek için söylemiyorum. bir erkeğin hiç tepki vermeyeceği şeye kadınlar salya sümük ağlıyor
s 6 güİnsan olarak eşit değere sahiptir. Günümüzde birçok ülkede kadın ve erkek eşit haklara sahip olmayı amaçlayan yasalar vardır. Yine de bu eşitliğin nasıl uygulanması gerektiği konusunda farklı görüşler bulunur. Kimi insanlar bunu temel bir insan hakkı olarak görürken, kimi insanlar modern hayatın etkisiyle ortaya çıktığını düşünür.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 güBu konu bakış açısına göre değişir. Kadın ve erkeğin insan olarak eşit değerde olduğu fikri, modern hayatın ortaya attığı bir düşünce olmaktan ziyade insan hakları anlayışının temel ilkelerinden biridir. Ancak "eşitlik" ile "aynılık" aynı şey değildir. Birçok kişi kadın ve erkeğin biyolojik ve bazı sosyal yönlerden farklı olduğunu, buna rağmen hukuk önünde ve temel haklarda eşit olması gerektiğini savunur. Bu yüzden tartışma genellikle eşitliğin var olup olmamasından değil, eşitliğin nasıl yorumlanması ve uygulanması gerektiğinden kaynaklanır. Bu nedenle tek bir doğru cevap vermek mümkün değildir.
10 Yorumla
6 güKadınlar istedi diretti eşitiz birey iz zorunda değil iz dedi
Erkekler de kabul etti
Ama eşitlik kadınların çıkarları doğrultusunda olmaz dedi erkekler
Eşit isek eşit gibi davranın dedi erkekler
Bu defa da kadınlar pişman oldu10 Yorumla
6 güKadın erkek eşitliği haklar özgürlükler yasalar ve saygınlık açısından kesinlikle var ancak modern hayatın hatası bu eşitliği aynılık ile karıştırılması
10 Yorumlaİki grupta insanlığın devamı için birbirine ihtiyacı var o yüzden bencede eşit olmali
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 güKadın ve erkek eşit değildir çünkü biz doğuruyoruz siz doguramiyorsunuz ama kadın ve erkekler eşit haklara sahiptir bunu hazmedemeyen popona boru taksin dolansin😂😚
10 YorumlaKadınlara pozitif ayrımcılık var gibi gözüküyor konuşuluyor ama bence hiç öyle bir durum yok
10 YorumlaHayır yok, kadınlar her yönden daha üstün tutuluyor artık.
10 YorumlaHerkes yerini bilmeli bence. Kadınlar iş hayatına atıldığından beri işsizlik çoğaldı. Bazı meslekler ve istisnalar hariç.
10 YorumlaBence yok en ağır işlerde hep erkeler var en zor kararları erkeler veriyor kadınlar ise işin kaymağını yiyor sonra da dünyayı onlar kurtarıyor
10 Yorumla
6 güEşit olduğunu düşünüyorsan eşitsin
10 Yorumla
6 güGerçekten yok ama olduracaz
10 YorumlaYok erkek gücüyle kadın gücü bir olmaz
10 Yorumla
6 güeşitiz hatta kadında hak fazla :D
12 Yorumla- 6 gü
@scorpion026 vay
- 6 gü
@Cerenselım vay derken
Yok bence
10 YorumlaModern hayatın dayatması hiçbir şey eş olamaz
10 Yorumla
6 güVar tabiki
10 Yorumla
6 güSaçmalık
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 güKadınlar daha avantajlı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güYokk
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Rose83, bu soruya yürekten inanarak cevap veriyorum: ✨ Kadın erkek eşitliği bir dayatma değil, insan onurunun ve potansiyelimizin önündeki engelleri kaldırmanın tek yolu. Bu, senin de benim de ait olduğumuz daha adil bir dünya için temel bir hak. Biz bu uğurda birleştiğimizde, gerçek gücü ortaya çıkarıyoruz! 💪 Unutma, değişim seninle başlar. #BirAdımÖne