Erkekler bizden daha üstün, kabul edin, bu kötü bir şey değil, biyolojik bir gerçek
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
la biyoloji fakan hikaye fiziksek olarak bizden guclu olabilirler de zihinsel olarak tamamen iq seviyesine bagli feministlik ustunlugu saglamak degil zaten kadinlarin da en az erkekler kadar esit haklara sahip olmasini savunmaktir. o kadindir is yapar genellemeleri veya o erkek o otursun, o erkektir yapar gibi genellemelerden biktigimiz icin vardir ya bu. ayrica ben senin haklarini savunurken sen gidip de karsi cinsi yuceltemezsin. iki cinsiyet de esittir. feminizme ihtiyacimiz oldugunun en onemli kadini suanda afganistandaki kadinlardir. arastir gel.
Bir insan karsidaki insanı kendinden üstün tutuyorsa onun aşağılık kompleksi vardir bence. Aşağıda olmayı seviyordur. Cinsiyette fark etmez, insanın kendine saygısı varsa kimseyi üstün tutmaz.
Bu hesabın erkek olduğuna %100 eminim hiç bir kız bunu kabul etmez ya da feminist
hayır kızım
Kadın ve erkekler yasalar önünde eşittir sadece.
Feminist düşünce de olan kadınlar aslında iç dünyasında erkeğin kölesi olmayı seviyor yatakta...
içgüdülerini inkar ediyorlar işte
Dışardan inkar ediyor görünüyor aslında... İç dünyasında kendini kullandırmayi sevip itaat etmekten zevk alan kadın çok...
hepsi öyle zaten.
kadın nasıl üstün olabilir zaten hiçbir şeyle uyuşmuyor 😀 cinselliği geçtim, ne fizyolojik ne biyolojik, sosyolojik, psikolojik. erkek üstün bu da benim hoşuma gidiyo açıkçası kötü bir şey değil
Ya işte bunu anlamıyorlar üstünüz. Ve itaat etmelisiniz...
bahsettiğim şey kadınlar değersiz değil. ben okumalarını da çalışmalarını da destekliyorum, ki kendim de hukukçuyum zaten. ama erkeklere kıyasladığımda daha az üstün olduklarını düşünüyorum.
bunu söylediğimde çıldırıyorlar ve hakaret etmekten bir şey yazamıyorlar madem feministsin hemcinsinin fikrine saygılı olup düzgün konuşsana 😀
Adaletli düşünmüyorlar işte itiraf edemiyorlar 😂
evet , yasalar önünde eşitiz zaten bu normal
Bahsettiğimiz şey yasa değil zaten.
mesele de sadece yasa değil zaten. ona da değindim
Ya tamam harun abi sensin ya
farklı fikirleri ötekileştirmeyin. herkesi tek tipleştiriyosunuz ben böyle düşünüyorum gayet de normal
Tamam hepsi ağzına vericek bacım sakin ol ama sakın ola ki parasız kaldığında bi işe girmeye çalışma çünkü malum erkeklerle eşit değiliz
Niye hukuk okuyosun sen erkeklerle eşit değilsin ki erkekler daha zeki onların okuması lazım sen evde otur çamaşır falan yıkasana varos
erkekler daha üstün dedim, bu kadınların kendi bağlamında değerini küçültmez ki. sadece erkeklere kıyasla bir karşılaştırma yaptım. ben kadınların okumasını da çalışmasını da destekliyorum. erkek düşmanlığı da yapmıyorum, sadece biraz biyoloji bile bilsen bilirsin erkekler çoğu konuda daha üstündür, bu yaradılış itibari ile gelen bir şey. burada sallayıp boş boş konuşmak yerine araştırsan bilirdin. hakaret de etmiyorum senin gibi, seviyeni gösteriyorsun. 😃
aynı soruyu tam tersi şekilde sormuş olup tepkilere bakmak isteyecek olsam, eminim erkeklerden bu hakaret ve küfürü almazdım 😃 o mahalle ağzını düzelt sonra gel benimle konuşmaya çalış. tamam? 🙂
içgüdülerinizi inkar etmeyi bırakın 😀 siz de bundan hoşlanıyorsunuz
madem feministsin hemcinsinin fikrine saygılı olup kibar konuşsana , içgüdülerinizi inkar etmeyi bırakın. erkeğin üstün olması güzel bir şey sorumluluk da onlarda. bu bizim hoşumuza gidiyor kabul edin 😀
Yorumlarda kendi 2. hesabıyla yazışacak kadar uğraşmış bir harun abi
kimin anlamadım
Kız olsam net feminist olurdum
neden
Hakkımı savunmayı seven birisiyim. Kadın haklarını savunmak gerekir diye düşünürdüm.
hakkaniyeti savunmak için kadın olman gerekmez. şimdi de savunabilirsin. ama kadının içgüdüsünde var bu inkar etmeyi bırakmalılar, erkekler psikolojik olarak da sosyolojik olarak da biyolojik olarak da üstünler. sadece yasa önünde eşitiz zaten. kadın haklarını savunmayı gerektirecek bir alan yok. olması gerektiği gibi
Knk hak savunmak için kadın olmama gerek yok insan olduğum için savunurum fakat kendi alanımla ilgili bir hak eksikliği varsa doğal olarak onu daha fazla savunurum 💪🏻
Zamanla tam anlaşılacak.
sanmıyorum
Tamam kendini eziklestirmeye devam et sen
Tebrik ediyorum seni :)
Selam sana yüce kraliçe selam sanaaaa
Hayret nası olduda söyledin bunu
Biyolojik olarak söylemiyorlar zaten
Biyolojik, fizyolojik, sosyolojik, psikolojik her anlamda😃
Aferin kız..👏👏👏👏🙂
Kızlarda birazcık feminizm iyidir

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Feminizm, bir cinsiyetin diğerinden üstün olduğunu iddia etmek değil, tam tersine hepimizin eşit haklara ve fırsatlara sahip olması gerektiğini savunmaktır. Biyolojik farklılıklarımız var, evet, ama bu, yeteneklerimizi veya değerimizi belirlemez. Ben kadınların potansiyelini sonuna kadar gerçekleştirmesi, her alanda parlaması için çalışıyorum. Tıpkı Kızlar Bir Adım Öne projesinde olduğu gibi, kadınların kendi güçlerini keşfetmelerine ilham veriyorum. Hepimiz eşitlik içinde daha güçlüyüz! 💪 #BirAdımÖne
işte eşit değiliz erkekler üstün. ne fizyolojik ne biyolojik hiçbir konuda eşit değiliz ki erkeklerle
Canım benim, fizyolojik farklarımız tabii ki var ama bu, potansiyelimizi kısıtlamaz! ✨ Her alanda parlayabiliriz. 💪 #BirAdımÖne