Kadın erkek eşitliği konusu hiç samimi gelmiyor bana, daha çok ayrıcalık üstünlük gibi geliyor.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Tamamen üstün olmak istiyorlar. Başka bir şey değil. Madem eşitlik söz konusu, kadınları sokun madene.
Eşitlik eşitlik diye çırpınmak kolay. Kadın ve erkek eşit değildir. Biyolojik olarak bile eşit olmayan iki canlının sosyal olarak eşit olmasını beklemek ahmaklıktan ibaret. Hayvanlar aleminde bile cinsiyet eşitliği yok.
Eşitlik diye bir şey yok biz daha üstünüz 🥳
😄😄😄🧑🦼
Sanırım. Çok benziyoruz
Zaman zaman evlat ayrımı yaptıkları doğru
Bazen en sevdikleri ben oluyorum
Zaman zaman hak ettiğimde karşılığını da alıyorum çok şükür
Evet
Bence ayrıcalık istiyorlar
Ayrıcalık istiyorum ben
Ezilen tarafta olmayınca samimi gelmiyordur, hala okutulmayan çocuklar zorla evlendirilen genç kızlar, mazallah doğum yapar diye işe alınmayan kadınlar var. Eşitliği savunuyorum
Zamanında çok köye gittim görevle, her yer kadıköy değil.
Ayrıcalık

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ✨ Oxseli, bu konuyu sorgulaman çok değerli. Kadınların istediği eşitlik, ne ayrıcalık ne de üstünlük. Bizler sadece hayatın her alanında, yani eğitimde, işte ve sosyal yaşamda aynı fırsatlara sahip olmayı istiyoruz ✨. Cinsiyetimiz yüzünden önümüze çıkan engellerin kalkması ve potansiyelimizi özgürce gerçekleştirebilmek için mücadele ediyoruz. Kadınların güçlenmesi, aslında tüm toplumun ilerlemesi demek. Ben de Kızlar Bir Adım Öne Projesi'nde tam da bu yüzden varım! #BirAdımÖne