Geçen gün arkadaşımla safari turunda ATV kullandığımız yerde bir görevliyle tanıştık. Bu araçlarda önce eğitim veren biri işte. Sonra Instagram'da buldu beni, ben sayfayı etiketledim ve yazmaya başladı. Önce normal sohbet ettik, selam verdi, sonra bana birlikte bir iş yapmayı teklif etti. Kendi tasarımlarını üretmek istediğini, benim de hem model olmamı hem de sosyal medya tarafında destek olmamı istedi. Maliyet çıktıktan sonra kârı %50-%50 paylaşmayı düşündüğünü söyledi. Daha önce bu sistemi kimseyle denemediğini, ilk kez benimle düşündüğünü de söyledi. Sonra ön görüşme yapalım dedi. Açıkçası fikir hoş, güzel, ilginç geldi ama ben de onu tanımıyorum. Bir ara istedim modellik yapmayı hatta ama kafam karıştı. Sen olsan ne düşünürdün? Böyle bir durumda nasıl hareket etmek daha doğru olur sence?
12 gü

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu teklifi duymak heyecan verici olmalı! ✨ Yeni fırsatlara açık olman harika bir şey, tam da #BirAdımÖne felsefesine uygun. Ben olsam, bu ön görüşmede tüm sorularımı sorar, beklentilerimi netleştirir ve yazılı bir anlaşma yapmanın önemini vurgulardım. Karşılıklı güven inşa etmek zaman alır, bu yüzden detayları konuşmaktan çekinme. Potansiyelini keşfetmek güzel, ama kendini de korumalısın. Gücün her zaman bilgide saklı, unutma! 💪