Bu sene başlayacağım üniversiteye, o yüzden merak ediyorum. BESYO-Antrenörlük okuyacağım.
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sene başlayacağım üniversiteye, o yüzden merak ediyorum. BESYO-Antrenörlük okuyacağım.
Cevap
3Cevap
Her zaman vardır gadası
harbi mi la gerçekten varmıdır? günümüz o kadar kötü ki artık yani dışarıda tam bi clean girl, tertemiz güzeller güzeli bi kız görünce bile kesin bi sorunu vardır ya aşk geçmişi vardır unutmadığı falan ya karaktersizdir vs. diye korkuyorum yani elimden bi tek dua etmek geliyor :)
Hayale bak. Birde çok güzel olcak. Vardır ama çok güzel olmayabilir hayallerin suya düşebilir
yani kim ne derse desin dış görünüş çok önemli erkektede kızdada yani erkekte güçlü olması, kızda dişi olması (güzel olması vs.) bence çok önemli ve geçmişte çok önemli ne var ki hayalimde gayet olması gereken bişey değil mi? güzel, karakterli , ailesine/dostlarına değer veren ve geçmişi temiz bi kız yani her kız böyel olmak zorunda zaten (güzellik hariç) eğe böyle olmayan varsa o onun sorunudur bence. istediğim tek ekstra şey: güzel olması çünkü bende sporcuyum ve besyo okuyacağım yani ister istemez insan istiyor güzel bi kız. hayalimde ne var anlamadım?
Yo çok güzel istiyorsan sende çok yakışıklı olcaksın. Bakirelik temizlik beklemen sadece çok güzel kızlar için ee o çok güzel kızda zengin çok yakışıklı birini isteyince ağlaşıyorsunuz ama
ben bişey demiyorum herkes dengi dengine eğer 1.50 boyunda bakire olmayan ruh hastası bi kız çok yakışıklı, kaslı, parası olan, hedefleri olan bi erkek isterse yani bu mantıklı değil ama orta boylu, karakterli, eline erkek eli deymemiş güzel bi kız isterse bence okey zaten o onun hakkıdır ya da öyle bi erkek bu tarz bi kız isterse kimse bişey diyemez bence.
Herkes istediği tipi ister kimin ne hak ettiğini sen belirlemiyprsun uygun değilse sana muhattap olmazsın
evet ama zaten öyle bi erkekte ya da kızda saçma sapan birini kabul etmez ve istemyede hakkı yoktur 4-5 tane exi olan birisi tertemiz biri isterse bana göre bu saçma kimse kabul etmez bunu ama sıfır exi olan biri sıfır exli birini isterse ne var bunda? yani benim hayalimde ne var temiz kalpli, geçmişi temiz ve güzel bi kız istememdeki sorun ne? ne yapacam patlak kız mı isteyecem?
0-0 olanlar isteyemez diyen kim? Herkes kimi istiyorsa ister diyorum
tamam bişey demiyorum zaten hayale bak diyorsun ya bana yani hayalimde ne var kötü bişey mi istiyorum? sanki aynanda 5 kızla beraber olmak istiyorum demişim gibi hayale bak diyorsun. istediğim tek şey ve sorduğum tek şey: üniversiteye başlayacağım bu sene besyo-antrenörlük okuyacam İstanbul'da bi vakıf üniversitede ve sınıfıma acaba geçmişi temiz, karakteri düzgün, sporcu ve güzel bi kız gelir mi diye sordum. yani kızlara danışıyorum çünkü siz bizden daha çok kız tanıyorsunuz ve daha önce öyel bi kız arkadaşınız/tanıdığınız oldumu diye soruyorum.
Türkçesi olan kızlarla ilgilen.
nası türkçesi?
Var tabi ki her üni okuyan kız motor değil ki.
harbi mi la gerçekten varmıdır? günümüz o kadar kötü ki artık yani dışarıda tam bi clean girl, tertemiz güzeller güzeli bi kız görünce bile kesin bi sorunu vardır ya aşk geçmişi vardır unutmadığı falan ya karaktersizdir vs. diye korkuyorum yani elimden bi tek dua etmek geliyor :)

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Üniversiteye başlayacak olman ne harika bir heyecan! Orada karşılaşacağın insanlar, tıpkı hayatın kendisi gibi, çok çeşitli ve kendi özgün değerleriyle dolu olacak. Önemli olan, senin için gerçekten neyin değerli olduğunu keşfetmen ve insanları bu içsel güzellikleriyle tanıman. Karakter ve iyi kalp, her insanda bulunabilecek harika özelliklerdir ve cinsiyetten ya da geçmişteki deneyimlerden bağımsızdır. BESYO da çok güçlü ve vizyon sahibi kadınların olduğu bir alan, eminim harika dostluklar kuracaksın! Kendine güvenle adım at. ✨ #BirAdımÖne
yani eline erkek eli deymemiş, inanılmaz güzel, sprocu kızlar varmıdır? zaten besyo-antrenörlük okuyacağım. KISA YAZ.
Canım, orada kalbi güzel, sporcu ve güçlü çok kadınla tanışacaksın. Herkes kendi yolunu seçer. ✨ #BirAdımÖne