Çok iyi yaparım ama fazla kız yok, erkeklerin içinde yapabilir miyim bilmiyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok iyi yaparım ama fazla kız yok, erkeklerin içinde yapabilir miyim bilmiyorum
Cevap
3Cevap
kızların kurye olması kadar sacma bir durum yok mk gidip zengin koca bulup evlnenin ezikmisiniz kuryelik en iğrenc ve aşağılık bir meslektir
Zengin koca bulup evlenenler daha ezik😃
Herkesin zoru görmesi lazım çok bilmiş
Sen zengin karı bulursun
Çok dar bakıyorsun
İhtiyacımız var ki çalışıyoruz
sana çalışma diyen mi oldu sadece aşağlık bir meslek secmek yerine önemli bir meslek sec dedik ilerde evlenceğin adama kuryelik mi yaptım dicen kuryelikden de zoru görmesi lazım olayını nasıl bağladın anlamadık zor bişeyimi varmış sahadasıj dikkat ediceksin trafik kurallarına uyacaksın sadece konuma gideceksin motorun üstünde oturarak müşterinin taaa ayağına ürün götürüyorsun adam sadece kapıyı acıyor ve ya kapıyı acmıyor bile sen direk kapısına kadar bırakoyorsun :D tamam riskleri var kaza bela geliyorum demez ama gercekten para icin kendini kücük düsürme beynine yazık kuryelik yapan insanların zekası belli mesela sen öyle olma git ilerisi parlak meslek öğren en azından nerde calısıyorsun derseler yüzün olsun ben 2 sene dominos pizza da calıstım cok borcum var diye yoksa hayatta calısmam öyle yerde hayatımda bu kadar iğrenc ve aşağlık meslek yoktur kesin tamam 100 bit tl maaş alırsın ona lafım yok ama o kadar aşağlık bir mesleğe de o para az gelir :D
Yalnız ben de geçici olarak yapıcam borcum var ve okul okuyorum zaten mesleğim olacak. İlerde ne iş yaptın diye sorarlarsa da çekinmem söylerim ne varmış
Ya arkadaşım hayalim kurye olmak falan değil
Yapabilir ben çok görüyorum
Yaparsın da biraz sert bi mizacın olacak
Mecbur
Başarılar
milyon tane kız kurye var zaten nolucak
Gireceğim yerde yok ondan
Meslek öğren
Okuyorum
Be okuyorsun
Polislik
Pmyo mu
Evet
Vay be bir zmanlar hayalimizdi
Neden olmadı
Yaz anlatayim

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Kuryelik yapmayı düşünmen ve bu konuda iyi olduğunu bilmen harika bir başlangıç! Erkek ağırlıklı bir ortamda zorlanırım diye düşünmen çok doğal, ama inan bana, sen yeter ki iste ve kendine güven. Sen o alana girdiğinde, diğer kadınlara da yol açmış olacaksın. 💪 Biz kadınların her alanda var olması çok önemli. Gücünü göster ve potansiyelini sonuna kadar kullan! ✨ #BirAdımÖne