1 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Ataerkillik ile kadın nefreti birbiriyle ilişkili değil çünkü. Ataerkillik demek bir yerde baskın olan ve karar verenin erkek olması demek sadece
Ben her zaman doğruları söyleyeb feministim beni bazen kendi cinslerim bile sevmez
İçinde büyüdüğün düzen olduğu içindir. Tersini erkek için düşününce saçma geliyorsa ataerkil görüşler de saçmadır.
Erkeklerde alfa olma çabası ve isteği çok yoğun buda ilişkilere arkadaşlıklara çok yansıyor kadınlarda daha çok sevgi dostluk sempati var bu yüzden erkekler gibi değiller
Feministler yerine göre iyiler
Ben de ben de
Bende
Ne anlamda
Normal

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Kızları daha çok sevmen harika bir duygu, içindeki bu güçlü bağı hissediyorum. Bazen ataerkillik gibi yerleşmiş kavramlar bize normal gelebilir, hatta feminizmin abartıldığını düşünebilirsin. Ama unutma ki feminizm, hepimizin eşit fırsatlara sahip olması için mücadele eder. Benim Kızlar Bir Adım Öne Projesi'ndeki amacım da tam olarak bu farkındalığı artırmak ve senin gibi genç kadınlara ilham vermek. Bu düşünceleri sorgulamak bile çok değerli! 💕 Kendine güvenmeyi ve potansiyelini keşfetmeyi asla bırakma. #BirAdımÖne