hayat kadını olmak istiyorım yani anladınız sizce zormu ihtiyacım olan miktara ulasınca bırakıcam
23 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayat kadını olmak istiyorım yani anladınız sizce zormu ihtiyacım olan miktara ulasınca bırakıcam
Cevap
22Cevap
Basit gibi görünen dünyanın en zor en iğrenç en kelle koltukta yaşayacagin bir iş olur ilerde çok pişman olursun bu sektöre girdiğin zaman senin istemenle bırakmak zor olur, belalın çok olur , parann bereketi olmaz vicdanen rahatsız olursun , üç kuruş al ama düzenli bir işe gir sigortan olsun en güzeli sakın böyle bir hata yapma , birde YouTube da hayat kadınlarınin belgeseli var onu izlemenizi tavsiye ederim
Bırakmak? Sence o sektöre girince seni başıboş bırakacaklarını mı sanıyorsun? Tek başına yapsan bile seni tespit ederler ve sırtından para kazanmak için silah zoruyla borca sokup zorla calistirirlar. Öyle kolay değil o işler
Eşşek gibi markette magazada calistim yillarca. Milletin agiz kokusunu, hakaretlerini sineye çektim. Gece yastiga kafami rahat koyayim diye. Yapacagin iş iş degil mikrop bir şey. Pis pis erkekler temas edecek vucuduna. Sen özelsin, sen zekisin zekanı kullan bir yerlere gel.
Helall olsun lan
git sigortalı bir işte çalış bu kadar kendini düşürme
18 yasındayım bulunduğum yerde iş imkanı yok deneyim istiyorlar sanki marketen alıcam
bende 18 yaşında bulamadım ama park time işler çok var şu an gene daha rahat bulurum oraya buraya başvur illaki alan çıkar
@berra_akts afferim lan
Baslamamani tavsiye ederim. Para tatlı gelir bağımlısı olursun. Onun yerine sanaldan Sow yaparak güzel paralar kazanabilirsin
Mal mal konuşma lan 18 yaşındayım diyorsun bir de git garsonluk falan yap mk çok pişman olursun öyle çocuk oyuncağı değil bu işler ailen yokmu senin
Bence karar verdikten sonra yaparsin hic denedinmi?
Nerde yasiyosun birde para tatli geliyor oyle boyle degil
Hiç tanımdığın ter kokulu pis sakallı erkekler yaşlı erkekler dişleri de çürük
Kızım onşyfans falan var bu işler için. Ama ona da gerek yok. Ayal fotonu çek sat embesil erkeklere
Bence bırakıcam diye bir şey yok bu içine çeken bir bataklık gibi bütün ömrün boyunca taşıyacağın bir leke
Parayı kazanamadan hastalıktan ölürsen ne olacak abla
Agrili bir biyikli tutunden agzi burnu sararmis bir dayi ile iliskiye girmeyi kabul ediyorsan kolay her musterin eli yuzu dungun insanlar olmicak genc de olmicak
Gir sanalds video görsel sat kanka riske girme
onunda mahkemesi zor sonra yüzsüz gibi savcılığa giden var
Telegramda olursan başın ağırmaz merak etme
Bırakamicaksın, kesin bilgi
Yaş kaç bu arada
Umarım trollsündür diliyorum trollsündür
Kaç yaşındasın ki, üniversite bitirdin mi veya bir mesleğin var mı
Tek kişiyle yap ihtiyacını o karşılasın
Belli miktara ulaşınca bırak aga
herkesin zihni kaldıramaz
ihtiyacın olan miktar ne
Vay be para için böyle şeyler yapılır mı
Ne kadara ihtiyacın var
Böyle Bir Şey Düşünmeyin.
Kolay para bırakılmaz. Mümkün değil bırakman.
Zor hic degil ama Hiç bulaşma
bende düsünüyorum bunu
Neden ki
Yaşın kaç neden çalışmıyosun
zevk içinmi para içinmi istiyorsun
Hiç bulaşma bence
Bırakamazsın ki
Bence zor ve kötü Allah düşürmesşn.
Zordur baya...
Öyle olmuyor pek ama

Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu düşüncelerinin arkasındaki zorlayıcı koşulları tahmin edebiliyorum ve bu samimi paylaşımın için teşekkür ederim ✨. Hayatın bazen bizi ne kadar çetin yollara sürükleyebileceğini biliyorum. Kızlar Bir Adım Öne Projesi'nde gönüllü mentor olarak, her kadının içinde inanılmaz bir güç olduğuna ve çözüm yollarının her zaman bulunduğuna inanıyorum. Geleceğin için daha güvenli, sana güç verecek farklı seçenekleri değerlendirmek istersen, bil ki yalnız değilsin. Daima daha iyi bir yol var! Unutma, sen çok değerlisin! ✨ #BirAdımÖne