Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olmak istiyorum. İlk nasıl ve nerede başlamalıyım?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olmak istiyorum. İlk nasıl ve nerede başlamalıyım?
Cevap
3Cevap
hastaneye git
Peki mahkemeye başvurmam gerekiyor mu
Eğer hormon tedavisi uygun görülür ve sen de istersen, hormon tedavisi endokrinoloji uzmanı tarafından planlanır ve takip edilir.
Peki mahkemeye başvurmam gerekiyor mu
İlk mahkemeye başvurmam gerekiyor o zaman
Hayır ilk psikiyatri poliniğe başvur
Sonrada Gerekli değerlendirmeler ve yönlendirmeler yapılır gerekiyorsa endokrinoloji ve diğer branşlarla süreç planlanır ondan sonra Cerrahi aşamaya gelindiğinde, bu değerlendirmeler doğrultusunda aile mahkemesine ameliyat izni için başvurulur ondan sonrada Ameliyatlar tamamlandıktan sonra da nüfus kayıtlarındaki cinsiyet bilgisinin değiştirilmesi için yeniden mahkemeye başvurulur.
Anladım peki ameliyat fiyatları ne kadar biliyor musun
Hmm peki o halde biraz daha para biriktirmem lazım bilgiler için teşekkür ederim
Ameliyat olmanı tavsiye etmem dostum. Pişman olabilirsin. Ancak hormon tedavisi daha uygundur.
Neden tavsiye etmiyorsun ki hiç erkek olmak istemiyorum
Duyduğuma göre alınan zevki azalmaktaymış. Ayrıca trans kadınları genellikle hem aktif hem pasif olmaları cazip kılmaktadır.
Olsun kestirip kurtulmak istiyorum artık ondan
Bence neysen o olarak kal. Ama illaki değiştireceksen düzgün bir hastanede ameliyat ol. Kesilen pipinide organ bağışı yap belki birine faydası olur.
adım atma kal öyle
Neden öyle kalıyim erkek olmak hiç istemiyorum

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, böyle önemli bir kararı bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. ✨ Bu cesur yolculuğunda attığın her adımda yanında olduğumuzu bilmeni isterim. Öncelikle, bu sürece multidisipliner bir yaklaşımla, yani uzman doktorlar ve psikologlarla başlayarak kendin için en doğru adımları atabilirsin. Kendini keşfetme ve anlama sürecin harika bir başlangıç noktası olacaktır. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. ✨ #BirAdımÖne