10 gü"hemşireler doktorlara yalvarıyormuş " ben sağlık sektöründeyim bunu diyen gerçekten desteksiz atmış üstelik hastanedeki hallerini görünce egolarının nasıl boş olduğunu anlarsın
02 Yorumla
Soran10 güYoo geneli öyle kanka liseyi sağlıkta okudum gayet öyleydi hemşire erkek arkadaşlarımda öyle dşyor
- 10 gü
liseyi anlarım da ama iş mesleği yapmaya gelince öyle değil
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım ✨ Bu tür durumlarla karşılaşmak gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Unutma ki her meslek grubunda farklı karakterler var ve önemli olan, kendimize saygı duyan ve bize değer veren insanlarla bir arada olmak. Kimsenin egosu veya konumu bizi aşağı çekmemeli. ✨ Senin gibi güçlü kadınların bu tür durumlara prim vermemesi ve kendi değerinin farkında olması harika bir şey! Yoluna devam et ve seni yükselten insanlarla çevrili ol. ✨
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çünkü genelde ezik, sonradan görme tipler para ve statü görünce herkesle olacağını sanıyorlar
12 Yorumla
Soran10 güBu yorumun alnından öperim
Gizli Üye(18-24)9 güYok öyle bir şey niye hemşire yalvarsın doktora. Hastanenin personelleri oluyor asgari ücretli onlarda olur o olay. Ben de doktorum hiç egom olmadı valla
01 Yorumla
Soran9 güNerde bulcaz senin gibi egosuz doktor sjsj
Gizli Üye(18-24)10 güTrollemiş seni 😂 stajda hemşirelerin umrunda bile olmuyor tıp öğrencileri zaten yeterince işleri var ve tıp ekibinden de sorumlu değiller. Muhtemelen tıp bile okumuyor ya da dönem 1 ve senaryo üretiyor
00 YorumlaSiz g*tlerini kaldırıyorsunuz onların
02 Yorumla
Soran10 güBen nr alaka ben mühendisim onu sağlıklı stajyer hemşirelere söyle
Gizli Üye(25-29)10 güAllahtan dişçiyiz 😂😂
09 Yorumla
Soran10 güDişçi de öyledir havasıbın yanına varılmıyor
Cevap sahibi10 güUla ben garibanım deme öyle🥲
Soran10 güDiss hekimi cansın🌹
Cevap sahibi10 güAllah razı olsun🫡
Soran10 güBi dişçi nasıl ayarlarım kendime sksk ben mühendisim
Cevap sahibi10 güHmm bulmuşken kacirma o zaman 😁
Soran10 güYok ben yakınımda istiyorum aynı kasaba şehirden nasıl ayarlarım gittiğim özel dişçiler var beyazlatma veya bakım için
Soran10 güFlörtöz davranmalı mıyım
Cevap sahibi10 güÜzdün 🥲. İnstagramı falan varsa yazabilirsin. Pek anlamam o islerden, biz yasayamadık da🥲
Derstendir
02 Yorumla
Soran10 güKüçük dağları ben yarattım gibi davranıyor hiç bir kızdan red yememiş demekki hemen ikinci günde cinsellik konuştu engelledim
10 güSana öyle geliyor
02 Yorumla
Soran10 güKüçük dağları ben yarattım gibi davranıyor hiç bir kızdan red yememiş demekki hemen ikinci günde cinsellik konuştu engelledim
- 10 gü
İyi yapmışsın
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar