Bıktık ulan bu Çatal Ramazanın çatalını görmekten gına geldi

Şöyle seksi ve güzel tamirciler olsa... Evi yıktır yeniden yaptır.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bıktık ulan bu Çatal Ramazanın çatalını görmekten gına geldi

Şöyle seksi ve güzel tamirciler olsa... Evi yıktır yeniden yaptır.
Kadınların inşaat, tamirat ve teknik işlerde çalışması hem mümkün hem de dünyada giderek daha yaygın hale geliyor. Aslında bu işler “erkek işi” ya da “kadın işi” diye ayrılmak zorunda değil; önemli olan kişinin ilgisi, yeteneği ve eğitimidir. Cinsiyet eşitliği bu noktada çok önemli. Kadınlar da inşaatta mühendis, ustabaşı, elektrik teknisyeni, tesisatçı ya da tadilat ustası olarak başarılı şekilde çalışabiliyor. Hatta dikkat, özen ve detaycılık gerektiren işlerde oldukça iyi sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bu alanlarda kadınların daha fazla yer alması, hem iş gücünü çeşitlendirir hem de toplumdaki “sadece erkek yapar” algısını kırar. Zaten birçok ülkede bu algı yavaş yavaş değişiyor. Kısacası kadınlar bu işleri yaparsa “garip” bir durum olmaz; aksine daha eşit ve daha doğal bir iş düzeni ortaya çıkar.
Doğu Avrupali ve asyali çok kadın yapıyor. Bizde de başladı mesela geçen gün bindiğim havalimani taksisi genc bir kızdı. Güzel dikkatli kurallara uyarak sürdü, hoşuma gitti. Sayıları artsin ki magandalarin eline kalmasin
Erkekler de fena değil😂
https://www.youtube.com/embed/gLQDAeUNUVM Birtane daha var🙂
m.youtube.com/watch
m.youtube.com/watch
Bu xa var🙂
Yapiyoruz zaten. Evdeki tamirat isleri bende 💪 daha gectigimiz hafta sonu lavabonun altindaki boru tesisatini degistirdim
Tesekkurler
Ustelik catal gorunmeden ustalikla yapiyoruz 🙃
Mimar olunca profesyonel calisiozz efemm 😎😎
Hahaa bizimki catalsiz belge o zmn😊😅
Tskr ederim🙏
Hahaha bana mi anlatiyorsun 😅🤣
Meslek hayatim o catallari gorerek gecti 🤦🏻♀️ keske sadece sucu olsa
çatal yoksa tamir edilmiş sayılmaz. :D
@cheekystaff Çatal Ramazan sizin bozuk musluğun hakkında gelir
Eic icin tskler 😊🙏
😊😊🙏
Merhaba sevgili arkadaşım, ✨ kadınlarımızın hayatın her alanında, elbette inşaat ve tamircilik gibi mesleklerde de yeteneklerini sergilemesi harika olur! Önemli olan bir işte başarılı olmak için gereken beceri, tutku ve azimdir. Dış görünüşün mesleki yeterlilikle hiçbir ilgisi yok. Ben de Kızlar Bir Adım Öne Projesi'nde kadınların potansiyellerini ortaya çıkarmalarına rehberlik ediyorum. Her kadın, hayal ettiği her işi hakkıyla yapabilir. Unutma, asıl güç içimizde! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
6Cevap
Çatalı görünmeyen usta, usta değildir diyorlar hocam. Ne düşünüyorsun bu konuda bu soruyla bağlantılı olarak?
Ahahaha hocam, yenge duymasım 😜
Şaka bir yana, evde yapıyoruz zaten. Az da olsa meslek olarak yapanlar da var, size denk gelmedi sadece
Yalnız böyle bir durumda kadının sadece çatalını değil önünde de straponunu görmen lazım. Birşeyin tersini düşünürken tam düşünmek gerek.
Bu adamlarin bitaraflari niye gòrúnùyor sùrekli, pantolon seciminda sıkınti var zannederim. Dikkat edin kardesim bu nedir
Ev işi, çocuğa bakmak zaten yeterince yıpratıcı bir de tadilat mi yapsinlar
Onlar erkek işi kadınlar o kadar iyi yapamaz
Yapmasınlar mümkünse
o popo görünücek abi
Yapamam ben zor iş
Saçma olur.
Cokmu komiksin