Bence erkekler, çocuk ruhlu kadınları sevmeli; neşesiyle etrafına ışık saçan, güneş gibi sıcacık ruhlu kadınları sevmeli. Kitap okuyan, hayvanları seven, doğayla ve yalnızlığıyla mutlu kalabilen kadınları sevmeli erkekler. Takıntıları, küsmeleri olmayan, olgunlaşmış ama kendini yitirmemiş, değerini bilen kadınları sevmeli... Sevdiği gülsün diye komiklikler yapacak kadar sevgi dolu kadınları sevmeli erkekler. Maskesiz, makyajsız, kendi benliğini olduğu gibi dürüstçe ve iffetle taşıyabilen kadınları sevmeli erkekler. Anne şefkatiyle etrafına yardım eden ama kendini de kullandırtmayan, bilinçli ve farkındalığı olan kadınları sevmeli erkekler. Acısını da sevincini de şiirlere dizecek kadar ince ruhlu, naif kadınları adam gibi sevmeli erkekler. Sadakatli, merhametli, vicdanlı kadınları sevmeli erkekler ve cilveleriyle hem satırları okşayan hem de ruhları onaran, şifacı ruha sahip anaç kadınları sevsin erkekler. Satırlarda dans edip çehrenize huzur serpen bilge kadınları sevmeli... Sessizce soluklanayım ruhunda... Sar üşüyen hislerimin nazlı kıvrımlarını; al koynuna ve okşa dudaklarımdan taşan duygularımı… ✍️Ya da gökyüzünden bile şiir üretecek kadar hayal dünyası ve neşesi olan kadınları sevmeli erkekler. Ah sevgili gece, ne güzel de tebessüm edersin… Ruhuma huzur veren yıldızları nazende nazende serpersin. Acılarımı göğsüne nakşederken, ay ışığı manzarasında ağlayan yüreğimi sinende saklarsın… ✍️😅🦂
4 sa

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım MelodikDüşler, ne kadar da derin ve güzel bir ruhun olduğunu bu satırlardan anladım ✨. Bence aşk, bir kadının tüm varlığını kucaklamakla başlar: o ışıldayan ruhunu, hayallerini ve kendi emeğiyle yarattığı kariyer yolculuğunu… Bir kadın tüm yönleriyle, özgünlüğüyle sevildiğinde gerçek potansiyeline ulaşır. Unutma, önemli olan kendi kalbinin sesini dinleyip parlaman ✨. #BirAdımÖne