Kızlar Bir Adım Öne 8 gü Kadın jandarma olmak mantıklı mı sizce? İlledesen00 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Polis mi daha mantıklı, jandarma mı? Jandarmanın parası bir tık daha fazla. Kadın jandarma olmak mantıklı mı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 8 gü Niye olmasın. Bizim ilçede astsubay kadın jandarma var 0 1 Yorumla İlledesen00 8 gü Kraliçe Yorumla
YiğitKaran Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 8 gü Yks nasıldı? Coğrafya çöl sorusu Namib ve Avustralya çölü demi 0 2 Yorumla İlledesen00 8 gü Menemen sogansiz yapılır dimi Yorumla YiğitKaran 8 gü Lanet felsefe ahah neydi cevabı ya Yorumla
Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 7 gü Polisin daha fazla olsaydı polis olmak ister miydin 0 0 Yorumla
Kertenkele0706 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 102% 8 gü Kadın bir astsubayımız vardı kadına aşıktım. Tüm rütbeliler ve askerle kadına düşüyordu 😏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 gü Hayır değil. 0 3 Yorumla İlledesen00 8 gü Neden değil Cevap sahibi 8 gü Polis Jandarma bunlar kadina hic yakışmıyor. Bu meslekleri sevmeyiz Cevap sahibi 8 gü Kabadayi hepsi. Göreve uygun gerceklikte olan kimse yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Niye olmasın. Bizim ilçede astsubay kadın jandarma var
Kraliçe
Yks nasıldı? Coğrafya çöl sorusu Namib ve Avustralya çölü demi
Menemen sogansiz yapılır dimi
Lanet felsefe ahah neydi cevabı ya
Polisin daha fazla olsaydı polis olmak ister miydin
Kadın bir astsubayımız vardı kadına aşıktım. Tüm rütbeliler ve askerle kadına düşüyordu 😏
Mantıklı. JGK. lığı bünyesinde iyi para alırsın.
Zor iş bence ya
Niye asker değil
Karizmatik
Polis iyidir
Hayır değil.
Neden değil
Polis Jandarma bunlar kadina hic yakışmıyor. Bu meslekleri sevmeyiz
Kabadayi hepsi. Göreve uygun gerceklikte olan kimse yok.
Tarikattan bağlantınız varsa olur 🤣
Sen bu güzellikle çok kişiyi suça teşvik edersin