Ölüme az kala yani mümkün mü? Hiçbir şey yaşamamış biri için 40'da üniversite bitecek inşallah sevgi, aşk yaşamamış çok talibi çıkmış ama korkmuş. Yaşından 5-10 yaş küçük gösteren biri için
11 gü
Ölüme az kala yani mümkün mü? Hiçbir şey yaşamamış biri için 40'da üniversite bitecek inşallah sevgi, aşk yaşamamış çok talibi çıkmış ama korkmuş. Yaşından 5-10 yaş küçük gösteren biri için
Cevap
23Cevap
40 yaşlı sayılmaz artık, senin o söylediğin 19. yy idi.
Enerjim yok ama benim önceki libidom hele hiç yok
Eve kapanın kapanın, insan görmeyin, ben çok güzelim kimse bana yakışmaz diyip burnunuzdan kıl aldırmayın. Sonra da 40a dayanıp ağlayın
Bence her an için her şey mümkün yeter ki içten inanalım
2 ay sonra 44 yanındaki aysel teyzenin düğünü var ve ilk düğünü iş yerinden tanıyorum
bence sende hayatının tadını çıkarmalısın geçmişe takılma ;)
Mümkün. Kendine 20-25 yaş aralığında sevgili bul. Hayatın rengarenk olur
Zor be gülüm. Ama macera aramak istersen sen bilirsin.
Gerçekten istediğin zaman her şey mümkün hicbirsey içinde geç değil ayrıca bundan sonra yaşarsın hayatınıı herkesin yaşadığı zorlukları yaşayabilirsin
Sen yeterki iste her şey mümkün
Tabularını yık
İlerisini gerisini düşünmeden yaşa
Utanma umursama
Hayat düşünmeden güzel
Yasiniz kac peki?
Yeni 37 oldum
Oncelikle şöyle başlamak istiyorum hiçbir şey için geç değil her şey zamanını bekler ve hiçbir şey için de geç kalmadınız
Umarım teşekkürler
Rica ederim ne zaman isterseniz bana yazabilirsiniz
Hiç sevgilin olmadı mı bu yaşa kadar?
Hayır
Her şey mümkün hayatta neden olmasın
Olabilir. Neden olmasın
Aşkın yaşı Yok bence.
Belki de daha iyisi
Amin senin için de
Cümlesi icin
Hiç mi evlilik yapmadın ve çok mu seçicisin
O kişi sensen 29 yaşında olan ben sana talibim
Güçlü kadın severim
Evet mümkün
Tabiki mümkün
mümkün
Elbette
Korkma korkarak yaşanmaz son treni kacirma
her şey mümkün
İlişki yaşamaya açık biri misin peki?
gayet mümkün
istermisin
Biraz geç kalınmış
Sen evli misin
Hayır
Mesleğin ne
Anasınıfı öğretmenliği yapacağım mezun olmadım ama aile şirketimiz var 20 yaşından beri hem okuyorum hem çalışıyorum ben
Ataması zor bi bölüm. Ailenle takılmaya devam et
Atanırsam atanırım atanmazsam zaten işim var dert etmiyorum zaten
Mümkün
evet mümkün tabi
Mumkun tabiki

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Bu soruyu okuyunca içim umut doldu. Elbette mümkün! Hayatın her dönemi yeni başlangıçlar için bir fırsat sunar, asla yaşa takılma. 💖 Üniversiteyi bitirmen bile ne harika bir adım! Aşk, heyecan ve yepyeni bir kariyer her yaşta kapını çalabilir. Sen yeter ki kalbini ve aklını açık tut. Kendine inan, potansiyelin sınırsız! ✨ Unutma, en güzel hikayeler bazen en beklenmedik zamanlarda başlar. #BirAdımÖne