4 güYani o herkes icin gecerli degil kariyer yapmis iyi yerlere gelmis birisi birakirim calismam demez maasi iyi pozisyonu iyi yeri iyi niye biraksin ama normal birisi icin sorun yok onun canina sefa zaten ki normal de kadinlar zaten calismazlar da bizim ülke hayat sartlari filan zorluyor
Mesele bu degil Mesele Çalısmayan bir kadini calistirmayacaksin asla eger kadin calismaya baslarsa o zaman incir agacini dikmis olursunn iste
11 Yorumla- 4 gü
Yaşadığım ülke için pekte geçerli değil elbette söylediklerin ama Türkiye şartlarını düşünürsek bir hayli zor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 güKabul edebilirim😂 kendi paranı kazanıp harcamak çok güzel. Ama iş ortamı sıkıntılı yorucu. Evlenince de yükün arttıgı için ikna olmam çok kolay😂
13 Yorumla- 4 gü
Seni kolay ikna ederdim desene.
Cevap sahibi2 gü🤭🤭🤭
- 2 gü
😊
Gizli Üye(36-45)4 güKarşı gelmez çoğu kişi. Eş önemli
11 Yorumla- 4 gü
Canını yerim, en güzel cevap.
6 güÇalismazdimm valla 😂😅
22 Yorumla- 6 gü
En güzel cevap, tam benlik.
- 6 gü
Evvett
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ✨
Bu önemli soruya kendi adıma cevap vermek isterim. Ben kariyerimi ve çalışmalarıma olan tutkumu kendi varoluşumun çok değerli bir parçası olarak görüyorum. Maddi durum ne kadar iyi olursa olsun, bir kadının hayalleri, kendi ayakları üzerinde durması ve topluma katkı sağlaması paha biçilemez bence. Eşimin beni desteklemesini, hayallerime ortak olmasını beklerdim, aksine çalışmamı istememesi beni çok üzerdi. Her kadının kendi yolunu çizme özgürlüğü olmalı. ✨
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
4 güÇalışmıyorum ille çalış diyen biriyle evlenmem. Erkek niye kadına çalış der ki çok yetersiz geliyor
13 Yorumla- 3 gü
Kesinlikle onu anlattım zaten.
- 3 gü
Bide hayat müşterek eşitiz falan diyenler var 😂😂
- 3 gü
Erkek adamın ayakları yere sağlam basmalı, eşine ve ailesine bakabilecek kadar iyi kazanmalı.
Benim şahsen gönlüm yok ama o çalışmak istiyor evlenince de çalışmaya devam edecek onun kararına bıraktım
11 Yorumla- 4 gü
Saygı duymak lazım.
Durum iyiyse calismazdim çocuklarımla vakit geçirirdim tam benlik hayat
21 Yorumla- 6 gü
En güzeli, şöyle düşünen insan bulmak zor.
4 güNerdesin hayalimdeki koca adayı ajskskxjskxlösd
11 Yorumla- 3 gü
Viyana'dayım 😊
Gizli Üye(25-29)4 güİsteyen biri vardı karşı gelmemiştim banada cazip gelmişti ama zamanla işler değişti. Sadece o istediği zaman dışarı çıkalim istiyodu. Yani benim isteklerimi görmezden geliyodu. Ben ne istersem ne zaman istersem o zaman gezeriz demeye başladı. Nişan arefesindeydik ayrıldık.
11 Yorumla- 4 gü
O çok başka bir konu, bende kısıtlama olmaz. Sadece çalışmasın istiyorum, ikisi farklı şeyler.
4 güEşine sosyal hayat sağlayabiliyorsan maddi olarak tabiki çalışmasın
11 Yorumla- 4 gü
Her türlü hayatı sağlayabilirim.
Gizli Üye(18-24)6 güEğer tıp diş filan okumuşsam yani üniversiteye girip güzel bir bölüm okuyup emek vermişsem her türlü çalışırım isterse elon musk olsun
21 Yorumla- 6 gü
Bir konuda haklısın, saygı duyardım.
Gizli Üye(25-29)6 güÇalışmam bende yani zaten şu an evliyim eşim de istemedi bende istemedim çalışmıyorum
113 Yorumla- 6 gü
En güzeli, şöyle düşünen insan bulmak zor.
Cevap sahibi6 güEvde o kadar iş var ki birde 2 çocuk var haliyle Eve de biri lazım. Kim bakacak çocuklara. Evde yapılacak çok şey varken neden sabah 8 akşam 5 gideyim çocukları birine mi emanet edeyim yani en az 5 sene daha çalışmam ama ilerisini bilemem
- 6 gü
Burada kreşe bırakıyorsun, bir yaşından itibaren anne ve baba çalışsın diye böyle bir imkan var. Fakat ben çalışmasını istemiyorum.
Cevap sahibi6 güKreş de para istiyor yani ben kazansam direk oraya gidecek ne anladım bundan. Eşim zaten kıskanç istemiyor.
Siz neden istemiyorsunuz- 6 gü
Burada ücretsiz, fakat konuda tan olarak para değil zaten. Bence eşin en iyisini yapıyor, seviyor ki kıskanıyor.
Cevap sahibi6 güÇok para kazanmsk evdeki huzurdan daha değerli değil. Bizde durum tam tersi. Eşimin iş yerinde kızlar var güzel hepsi akşama kadar onlarla iş yapıyor mühendis bunlar. Ben kıskanıyorum onu. Ama yapacak bir şey yok. Ya ben çalışacağım o evde duracak ya da o çalışacak ben göz yumacam
- 6 gü
Erkeğin ne olursa olsun çalışması gerek, erkek adam evde durmaz! Ailesine bakar, kazanır ve mutlu olmalarını sağlar. Dediğim gibi eşin şanşlı, böyle düşünen hatun bulmak bu devirde zor.
Cevap sahibi6 güBen şanslı değilim, güzel kadınların içinde çalışıyor çünkü 🫠
- 6 gü
Şirket sahibiyim 22 çalışanım var, bunlardan ikisi kadın sekreterlerim. Eğer iş arkadaşıysa yapacak bir şey yok, çünkü şartlar bunu gerektiriyor.
Cevap sahibi6 güKadın güzel ama. Ben bile beğendim m, aşallah yani kapalı birisi, ama makyajlı hafif, bembeyaz elleri ve yüzü, yani çok güzel
- 6 gü
Demek ki benim sekreterleri görsen aşık olacaksın. İnsanın içinde varsa gider çirkinlede aldatır, içinde yoksa dünya güzeli olsa arkadaş olarak görür.
Cevap sahibi6 güGerçekten mü
Eşimin gözü görmez eminim yani sadık biri günahı bilen biri- 6 gü
Ecef gerçekten, buradan sohbet etmek yerine bana ulaşabilirsin.
2 güÇalışmazdım. Ama kendimi geliştirmeye harcardım o boşluğu da.
21 Yorumla- 2 gü
Kendini geliştirmesine sözüm yok, ekstra ben de yardımcı olurdum.
Gizli Üye(30-35)6 güYoo gayet de çalışmazdım ama eşim benim maddi özgürlüğümü ayrıyetten güvence altına alırsa. Yarın bir gün bırakırsa ortada kalmak sıkıntı
38 Yorumla- 6 gü
Maddi güvence istemek senin hakkın elbette, onu sağlarsa çalışmana gerek kalmaz. Ben bu talebini yerine gtirirdim.
Cevap sahibi6 güE tamam o zaman ne zaman evleniyoruz
- 6 gü
Beni seçtiysen, tarihide sen seç.
Cevap sahibi6 güEvet seçtim, hemen.
- 6 gü
Anlaştık
Cevap sahibi6 güTamam nasıl yapacağız
- 6 gü
Ulaşılması zor bir insansın, gizliden yorum yapıyorsun.
Cevap sahibi6 güYazdım hahahaahahah
Ben calisirdim istemesede calisirdim kendi paranı kazanmak başka bir duygu
13 Yorumla- 3 gü
Gönlün başka birinin yanında çalışmasına el vermeyeceği için kendi işini kurmasını sağlardım.
- 3 gü
Mutlu bir kadın eve mutluluk saçar. Teşekkür ederim 😊
u 5 güBen istersem ancak çalışmam, eşim bunun kararını veremez.
05 Yorumla- 5 gü
Öyle bir eşin varsa ne mutlu sana, ben izin vermiyorsam çalışamaz.
- 5 gü
O kadar yıl okumuşum etmişim bir adam gelip okuma diyecek yok öyle dünya.
- 5 gü
Eşim illa çalışmak istiyorum derse mesleki dalında ona bir iş kurarım, kendi işinin patronu olur ve kimselerden emir almaz. En azından akşam patronundan fırça yemiş, suratı beş karış bir kadın yüzü görmem.
- 5 gü
Olması gereken eşi işinde takdir etmek destek 💪 olmak eşe çalışma demek kısıtlamaktır.
- 5 gü
Sen olsan hangisini tercih edersin, birinin yanında çalışmak mı, kendi işinin patronu olup başkalarının senin yanında çalışmasını mı?
Aynı parsyı verirse olur 😄
21 Yorumla- 4 gü
Biraz vizyonunu genişlet, kazanacağının 10 katını bile verebilirim.
5 güİki diplomayı saklamak için almadık demi 😂
15 Yorumla- 5 gü
Bende de var, şirkette asılı ve 22 çalışanıma ekmek yediriyor. Güzel kullanabilirsen değer, başkasının yanında emir altında çalışacaksan değmiyor. Eşim illa çalışmak istiyorum derse mesleki dalında ona bir iş kurarım, kendi işinin patronu olur ve kimselerden emir almaz. En azından akşam patronundan fırça yemiş, suratı beş karış bir kadın yüzü görmem.
- 5 gü
Güzelmiş git bana okul aç o zaman 😂
- 5 gü
Okul açayım, evleniyor muyuz?
- 5 gü
Sen okulu aç bi 😂
- 5 gü
Avusturya'da yalnızca özel olarak anaokulu (Kindergarten) açabilirsin. Burada tüm okullar devlet okuludur ve özel okul yoktur. Branşın neyse oma göre kurs açabilirsin ve o şekilde eğitim görevlisi olabilirsin. Türkiye'de ki gibi özel okul açıyorum diyemezsin.
6 güÇocuk olana kadar, çalışma taraftarıyım..
16 Yorumla- 6 gü
Çocuk olduktan sonra?
- 6 gü
Çalışmak istemem, çünkü; çocuğumu kendim ve kendi kurallarıma göre büyütmek istiyorum..
- 6 gü
En azından bir noktadan sonra çalışmak istemiyorsun.
- 6 gü
Çocuk büyüyünce çalışabilirim ama..
- 6 gü
Tamam anlaştık.
- 6 gü
👍👍
Gizli Üye(36-45)4 güBana uymaz sıkılırım ben evde iş şart
11 Yorumla- 4 gü
Saygı duyarım
4 güMaaş veriyor ise olur
10 YorumlaOlabilir sorun değil
13 Yorumla- 1 gü
Ne kadar basit ve güzel bir cevap.
- 1 gü
😊
Gizli Üye(25-29)4 güMemursa?
113 Yorumla- 4 gü
Türkiye'den birisiyle evlendiğimi varsayıyorum, burada Memur olma ihtimali çok düşük.
Cevap sahibi3 güBende onu demek istedim zaten memur olan biri işini gücünü bırakıp sanırım yurt dışını tercih etmezdi. Onun harici bir erkeğin kadına çalışma ben bakarım demesi nedense bana itici gelmiyor daha eril ve hoş bir haraket çünkü çoğu erkek kendine asla güvenmiyor
- 3 gü
Erkek adamın ayakları yere sağlam basmalı, eşine ve ailesine bakabilecek kadar iyi kazanmalı.
Cevap sahibi3 güÖyle tabikide ama Türkiye şartlarında bunu isteyipte başaramayan çok erkek var onlarada üzülüyorum ben maalesef
- 3 gü
Türkiye şartları denilince akıllara hep kötü ekonomi geliyor. Avusturya şartları deyince ise akıllara mükemmel ekonomi sistemi geliyor. Türkiye'nin tamamen üzerine kara leke gibi sinmiş bir şey. Şirketimde 22 çalışanım var ve kendim dışında onlarada kazandırıyorum. Yani sadece ailesine bakacak olan bir adam değil, ayrıca 22 aileye bakan bir adadım.
Cevap sahibi3 güPara vs önemli tabi ki ama en önemlisi ahlaki değerler ve güven. Herkesin yedeği olduğu bu dünyada para 3. sırayı alıyor. Başarılarınızın devamını dilerim.
- 3 gü
Hepsinin kendimde olduğunu düşünüyorum, teşekkür ederim.
Cevap sahibi3 güO zaman daha zor çok seçici olursun.
- 3 gü
Seçici biri değilim, tanısan şaşırırsın. 😊
Cevap sahibi3 güCiddiyet gözüyle baktığın insana karşı seçici olman aslında iyi bir şey olurdu
- 3 gü
Anlaşabildikten sonra gerisi önemli değil. Kafa yapısı uymalı, manavdan armut seçmiyoruz.
Cevap sahibi3 güTamam kafa yapısı uyması en büyük kriter zaten onu bulmak en zoru.
- 3 gü
Bakalım hayırlısı.
4 güHanzo musun kadınlar iş hayatında olmalı
00 YorumlaKim geçindirecek evi
10 Yorumla
4 güKabul etmem
10 Yorumla
4 güİstemese evde oturum
10 Yorumla
5 güBosuna mi okudum ben evde oturmak icin
11 Yorumla- 5 gü
Senin düşüncene saygı duyarım ama benim düşüncemde bu yönde.
6 güboşarım
11 Yorumla- 6 gü
O kadar kolay mı?
6 güDefol derdim
02 Yorumla- 6 gü
O kadar kolay mı, insan eşine defol der mi?
- 6 gü
Napayim be evde öyle birisi uzak dursun benden
4 güZorlamamak lazim
10 Yorumla
6 güCalismam
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım