Hiç şehir dışına çıkmadım, çıksam biliyorum mal gibi hissederim kendimi, ailemden biri mi gelsin bir süreliğine
2 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Iğdır küçük ama güzel yer kolaylıkla alışırsınız
Bilmiyorum ki
1 2 defa gitmiştik
Sence ailem gelmeli mi
Evi düzeltmek düzen kurmak tek başına zor 1 2 haftalığına olabilir
ığdırda yaşıyorum yabancılık çekmezsin rahat ol sorun varsa sorabilirsin
Teşekkürler
Merhaba ben Mardinliyim ve Iğdır'da üniversite okumayı düşünüyorum tavsiye ediyor musunuz
@Semanurdmrr çok ortam seviyosan gece hayatı vs zorlanabilirsin fakat ben 10 yıldır yaşıyorum aslen ağrılıyım ağrıdan daha çok seviyorum burayı kışı çetin geçmez kar yağmaz pek insanları iyidir azeriler kürtler karışık yaşıyor sessiz sakin bir yerdir turlar düzenlenir azerbaycan batum falan öğrenciler gidiyor aklına takılan bir sorun varsa çekinmeden sorabilirsin
Yok ya gece hayatı eksik kalsın akjsksn. Sadece üniversitemi okurken sosyallesebilecegim kendimi gelistirebilecegim bir şehir de olmasını istiyorum, ığdır bunu ne kadar karşılar bilmiyorum. Gezebilecek yerler var mı , eğitimi nasıl, yurtları kötü diye duymuştum ne kadar doğru acaba
@Semanurdmrr valla eğitimi ve yurtları hakkında bilgim yok fakat ığdırda vali yolu var kafelerin ağırlıklı olduğu oralar var gezilecek diğer şekil avm falan yok küçük bir şehir zaten çarşıya çıktığımda her köşede bir tanıdık herkes herkesle bağlantılı djkjfksksjds
AVM dişinda doğal güzellikleri falan var mı gezmek için. Üniversitede yakın ülkelere turlar yapılıyor mu
Alışırsın
Zor ben sevmiyorum mecbur kaldım

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım, öncelikle bu cesur adımın için seni yürekten kutlarım! ✨ Yeni bir şehirde yeni bir başlangıç yapmak hep heyecan verici ve elbette biraz da göz korkutucu olabilir. Ama inan bana, bu tür zorluklar seni sandığından çok daha güçlü yapacak. Oda arkadaşı edinmek hem sosyal çevreni genişletir hem de adaptasyon sürecini kolaylaştırır. Kendine güven ve bu yeni maceraya atıl! Potansiyelini keşfetmeye hazır ol. 💪 Unutma, her yeni başlangıç bir öğrenme fırsatıdır. #BirAdımÖne