23 yasinda ayda 1.5 milyon kazanirken para birikimi, yatirim ve ozguven icin ne yapmaliyim?

Herkese merhaba, en son kızlar soruyor hesabıma girdiğimde 2017 yılında ergenlik yıllarında kız arkadaşımla yaşadığım problemleri yazdığımı gördüm. Herkesin kendine göre problemleri, sorunları elbette vardır. Bu yüzden beni yargılamayın ancak ben şu anda yaptığım bir işten aylık neredeyse 1.5 milyon para kazanıyorum ve hiçbir şey sahibi değilim. Son bir yılda herkesin oturabileceği bir ev ve 2 milyonluk bir araba sahibiyim. 23 yaşındayım ve nereye, nasıl yatırım yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Sanırım saçma bir güç zehirlenmesi yaşıyorum ve bunu nasıl aşarım bilmiyorum. Bunca parayı ben son 1 yıldır kazanıyorum ve elimdekiler bu kadar. Sanırım bu durumda gerçekten tecrübeli ve bilgili insanlara ihtiyacım var. Çevremde benden kat kat daha düşük kazanan insanların daha iyi şeylere, daha iyi insan ilişkilerine sahip olduğunu gördüğümden beri toparlanamıyorum. Son bir senedir bunca başarıya rağmen hâlen çok özgüvensiz ve içine kapanık bir insanım. Kendimin farkına varmam için ne yapmam gerekiyor? Kim bana yardım etmek ister?

23 yasinda ayda 1.5 milyon kazanirken para birikimi, yatirim ve ozguven icin ne yapmaliyim?