Güzellik kendi elimizde olan bir şey değil Tanrı nasıl isterse öyle yaratıyor ama bazılarına o güzelliği vermiyor mesela bu da aslında diğer kadınların güzel kadınların Tanrı tarafından mükafat olarak gönderildiklerini düşünüyorum çok tatlı bence
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
4 ayKadinlar mi guzel sadece ki?
12 Yorumla
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Escinsel misin?
Ben heteroyum ona ragmen erkeklerde guzel derim. Farkli bakiyoruz demekki
Gizli Üye(36-45)4 ayGüzellik ama beş para etmiyor baksana en güzel olmayanla bile neler vaad edenler var
111 Yorumla- 4 ay
Neler
Cevap sahibi4 ay@Emirr25310 neler neler
- 4 ay
Haklsn saf çok
Cevap sahibi4 ay@Emirr25310 aynen sevene de bakan 👀 yok:)
- 4 ay
Ben bakarm seven candr 🥰
Cevap sahibi4 ay@Emirr25310 sevdiğim var teşekkür
- 4 ay
Olsun ikinci olrum 🥰😇
Soran4 ay@Emirr25310 emir abazaliğini başka yerde yap hadi koçum
Soran4 ay@Emirr25310 emir abazaliğini başka yerde yap
- 4 ay
tamam cano sorma bakarr msn
Gizli Üye(18-24)4 ayHer kadın güzeldir bakış açısı önemli
119 Yorumla
Soran4 ay@ꓭǝๅɐๅᴉɯo ayenn öyle
Cevap sahibi4 ayKim karar veriyor buna
Soran4 ayHer kadına güzel diyebiliyor muyuz gerçekteb
Cevap sahibi4 ayGercekten diyebiliyorum çirkin olduğunu düşündüğüm bir kadın da yok mesela sadece tarzında küçük oynamalar yapsa daha da iyi görüneceğini düşündüğüm kişiler oluyor
Cevap sahibi4 ayManyak mısınız insanlara niye böğ oluyorsunuz dybssmbxkbx bence algı bozukluğu biraz
- 4 ay
Guzeldir. Ama bakabilene. Her gozun dunyasi farkli. Cevaplayanla benim gozum dunyaya ayni bakiyor. Ama ben bir kadindan ziyade her insan guzeldir diyorum. Cinsiyetcilik tuhaf.
- 4 ay
Dedigim gibi gorebilmekle alakali. Senin cok cirkin dedigin biri benim gozumde guzel ama siradan bir tip gibi gozukebiliyor. Estetik isteyenlerinde gordugu guzellik dunyasi farkli. Elbette guzellik skalasi var. Sadece ben birine 1 demem min 5 derim mesela. Cirkinlik tabiri pek gordugum gorsele uymuyor mesela. Sizinde gordugunuzde hissettifiniz sizin gercekliginiz. Cok uzattim sorry
Hiç alakası yok. güzellik göreceli bi kavram. birazda genlerle ilgili bişey
02 Yorumla
Soran4 ayBence göreceli değil ben çirkin olan hiçbir kıza bir kişinin güzel dediğini duymadım
4 ayİmtihan bunlar canm
11 Yorumla
Soran4 ayNe alaka
4 ayKendini güzel buluyor musun güzellik görecelidir
02 Yorumla
Soran4 ayEvet buluyorum bence değil ya bir kızı bir kişi beğeniyorsa bir çok kişi beğeniyor ama çirkin bir insani bir kişi beğenmiyorsa genelde kimse beğenmiyor
- 4 ay
Herkesin hoşuna gidecek birileri elbette bulunur her güzelide herkes sevecek beğenecek diye bir kural yoktur
Evet hediye gibi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Güzel kadınların tanrı tarafından kutsal olarak yaratıldığını düşünüyorum sizce de öyle değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Güzelliğin tek bir kalıba sığdırılamayacağını ve her kadının içinde eşsiz bir potansiyel barındırdığını düşünüyorum. Asıl mucize, içimizdeki o gücü keşfetmemiz, kendi ışığımızı saçmamız ve hayallerimizin peşinden gitmemiz. Bence Tanrı'nın her birimize verdiği en büyük hediye, kendi değerimizi yaratma yeteneğimiz! 💖 Sen de çok değerlisin! #BirAdımÖne