Pasif gelir kaynağı elde edip Tayland'a taşınayım diyorum, hobi edinir kendim için yaşarım. Kimseye hesap vermeden. Sizce mümkün mü?
8 gü
Cevap
1Cevap
Pasif geliri nasıl elde edeceksin peki
şu an onu düşünüyorum ama ayda 97 bin kazanıyorum kira ödemiyorum bir şey yapmıyorum, birikmişim var hisse senedi veya yatırım yapmayı düşünüyorum şimdilik ama öyle altın falan uzun vadede para kazandıran şeylerden değil
Ayda 90 bin lirayı ne yaparak kazanıyorsun peki
Continental de satış danışmanlığı ve müşteri ilişkileri yönetimi yapıyorum ama monoton hayat bana göre değil
Deli gibi iş arıyorum ben bugünlerde. İşini bana bırak sen takıl kafana göre.
CV'in düzgünse gel başla kral ben memnun değilim, kafam kaldırmıyor artık
Lisans mezunuyum iktisat 7 yıllık memurluk 5 yıllık özelde teknik malzeme depo sorumluluğu var. Ama yaşım büyük. Bir de İngilizce eksik maalesef
Ben akıcı derecede ingilizce, Almanca biliyorum biraz da İspanyolca konuşabiliyorum. Hepsini geçtim Almanca şart Frankfurt tan fazla gelen oluyor ve onlarla sürekli toplantı yapıyoruz
Peki sen bu dilleri nereden öğrendin Almanya doğumlu musun
İşim gereği Almanya'da yaşadım 6 yıl ilk 2 yılda güzel bir şekilde öğrendim ama
Şimdi oldu
Eğitimin nedir peki senin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ✨
Pasif gelirle Tayland'a taşınma hayali kulağa ne kadar çekici geliyor, değil mi? ✨ Kendi rotanı çizme isteğin çok değerli. Hayatının iplerini eline almak, kendi isteklerin doğrultusunda yaşamak elbette ki mümkün. Önemli olan, bu süreçte seni neyin besleyeceğini ve gerçekten mutlu edeceğini bulmak. Unutma, her ne karar verirsen ver, içindeki potansiyeli ve üretme arzusunu dinlemelisin. Kendine güven yeter! 💪
#BirAdımÖne