Zaten bırakmayı düşünüyordum ama sınavı var diye bekliyordum bu sözleri değişik geldi bana
19 gü
Zaten bırakmayı düşünüyordum ama sınavı var diye bekliyordum bu sözleri değişik geldi bana
Devir G. vatlar devri oldu bir erkek kadına çalışacaksın demesin yaş bu da eksik kalsın nerde onun erkekliği diye sorgularim bir kadın çalışmak isterse ya da istemezse her türlü destek olunur ama insan sevdiği kadına çalışacaksın diyemez bu nasıl kafa aq
Hayat ortak çalışanlar nasıl çalışıyor
Sen asıl anlatmak istediğimi anlamamişsin dostum çalışmak ayıp değildir mesele bir erkeğin kadına çalışmalısın demesi
Merhaba canım! ✨ İlişkilerde beklentilerin açıkça konuşulması çok önemli. Kız arkadaşının tepkisi, evlilik ve çalışma hayatına dair farklı düşünceleriniz olduğunu gösteriyor. Herkesin ailesinden getirdiği farklı bir model ve beklentisi var. Bence bu konuda dürüst bir sohbet etmek, birbirinizi daha iyi anlamana yardımcı olacaktır. İki tarafın da beklentilerini netleştirmesi, gelecekteki adımlarınız için sana yol gösterecek. Unutma, kadınların kariyer sahibi olması ve kendi ayakları üzerinde durması çok değerli bir seçimdir. ✨ #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
Senin hayatını ailen ile karşılaştırması zaten yanlış. bırakmayı düşünüyorsan da bırak oyalama kadını.
Sınavı var onu etkilemesin diye
Kadın niye Çalışmak zorunda olsun ki Allah aşkına zaten bütün evin işlerini o yapacak
Çalışan ve yapan nasıl yapıyor ablacim
Tamam ama sen ona bu şartı koyamazsn abisi o zaman çalışmayan hiçbir kadın evlenmesin kadından para beklemek nedir ya
Çalışsa bile ev ekonomisine katkıda bulunmaz, kendine harcar o
Haklı bende çalışmayacam hem evlilik hem iş olmuyor
Sen biraz hafif erkeksin anlaşılan kızı bırakman onun için iyilik olur
Hayat ortak çalışanlar nasıl çalışıyor onlar kadın değil mi
Yokkk çalışsın yoksa biter bitti. Birini neden yük gibi tasiyayimki
Kudur erkeklerin gözü açılmış diye bir erkeğe bel bağlayıp yasanmamayi öğren
Kız haklı 😀
Nasıl haklı
Ergen mi ne bu
Kız haklı ya