Biraz düzene alıştıktan sonra yavaş yavaş ağırlıklara başlamak lazım diye düşünüyorum. Yani ben kendimde öyle yapıyorum. Ama herkesin bünyesi yapısı farklıdır. Spor salonunda ilgilenen biri varsa ondan yardım alman çok daha mantıklı 🌸
14 Yorumla- 24 gü
Evet 5 eğitmen varmış. Yardımcı oluyolar mis yeni başlayınca. Bakalim kaç dakikada pert olacagim 😂😂😂
- 24 gü
😋 umarım. Teşekkürler
En İyi Cevaplar
21 güİlk kez Spor salonunda değil de eve ağırlık alarak çalışmaya başladım. Ağırlıkları yüksek bir seviyeye getirdikten sonra giderim belki diye düşünüyorum. Ama bence evde çalışmak çok daha rahat. Bir de proteini iyi seviyede tutmak çok önemli onu anladım. Kardiyoyu çok abartmamak, ağırlık çalışmanın yanında biraz daha figüran olarak düşünmek gerek. Amacınız zayiflamaksa da ağırlık çalışıp kas artırmak gerekiyor bence. Amacınız sıkılaşmaksa da kas artirmak gerekiyor.
14 Yorumla- 21 gü
Evet ağırlık öneriyor bu konuda tecrübeli kişiler. Ağırlık hareketleri nasıl öğrenebilirim? Onerebileceginiz YouTube ya da Instagram hesabı var mı?
- 21 gü
Ben ayarlanabilir dumbell seti aldım. ChatGPT'ye ağırlık antrenman programı yazdırdım onları uyguluyorum. Deneyebilirsiniz işe yarıyor gerçekten 😁
- 21 gü
Aaa çok iyi fikir 🥰 teşekkür ederim 🥰
- 21 gü
Rica ederim iyi antrenmanlar dilerim 😊😊❤️
24 güAslında çok var ancak önce sağlam bir kilo verin hatalı kilo alamını verdikten sonra sağlıklı beslenerek kilo alımına geçin bu uzun süreli vücudunuzun daha iyi şekil almasını sağlayacaktır
17 Yorumla- 24 gü
Hmmm güzel yaklaşım evet. Öncelikle kilo vermek iyi olur... Su ve beslenme ye dikkat etme dışında tavsiyeniz var mı?
- 24 gü
Fullbody antremandan kaçın öncelikle her gün bisiklet çevir koşu bandında düz koşu yerine yokuş çıkıyormuş moduna al ve daha çok öyle yürü bu daha hızlı kilo verimini sağlar
- 24 gü
Aaa evet. Salondaki yürüyüş bantları hep eğimli. Her gün yaparım bisiklet. Isınma için iyi olur sanırım. Fullbody çok mu zorlar. Bölge bölge mi calismak lazım
- 24 gü
Kimi kadın göbeği varsa eritmek ister kimi ise kalça büyütmek ister bölgesel bir gelişime ihtiyacın varsa bölgesel çalış ama genel olarak böyle bir şeye ihtiyacın yoksa mesela belli bir kilo veriminden sonra ağırlık gir ve birgün karın omuz birgün sırt bacak gibi böl kafanda öyle çalış bu daha verimli
- 24 gü
Evet çok mantıklı. Benim komple kilo fazlam var. Tüm bölgeden dengeli giderse sevinirim.
- 24 gü
Ağırlıkla çalışmak kilo kaybını sağlamaz aksine sağlıksız şekilde aldığın kilolar ile şekilde vermeyeceğin için boşuna ağırlık çalışmış olursun senin 1-2 ay yeterli kilo vermen için sadece kardiyo yapman lazım ve ağırlıksız vücut hareketleri yapman lazım matta mesela 1 saat kardiyo 1 saat ağırlıksız yerde mat üzerinde harsketler
- 24 gü
Hmmm... Mat kullanan pek görmedim salonda ama egzersiz aletleri onlar da mı ağırlıklı çalışma sınıfında oluyor?
24 güKilo verip kas yapmak istiyorsan. Akşam yemeği ye spora git spordan gelir gelmez duş al zaten hem ačlık hem yorgunluk karışık olursun. Direkt 1 kaşık yoğurt ye yat.
13 Yorumla- 24 gü
Farklı bı tüyo teşekkürler.
- 23 gü
Tecrübe konuşuyor knk bende kal
- 23 gü
😂 teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 24 güYeterince gelişmeden ağırlık arttırmak yanlış. hareketlerin doğru yapılması lazım. yanlış hareket geliştirmediği gibi yorar.
12 Yorumla- 24 gü
Evet haklısınız. Yakında bı arkadaş fıtık ameliyatı oldu yanlış hareket yüzünden...
- 23 gü
Evet haklısınız dikkat etmek lazım
22 güSpor salonu kullanmak bir program yszın günler saat yazın evde görünür bir yere asın hergün gidince üstüne X yapın. Bu düzenli takip olur. Sağliklı beslenme program yapın.. Spor salonu yürüyüş ile destekleyeiin
13 Yorumla- 22 gü
Doğru devamında da gün içinde yürüyüş iyi olur. 😋 Telefona uygulama indirdik. Oraya çalışma programı atmışlar 😋
- 22 gü
Güzel sonuçlar almamı diliyorum
- 22 gü
Teşekkür ederim 🥰 umarim
İlk hafta daha hafif başlayıp sonra yavaş yavaş ağırlık temelli sporlar yaptım. Spor sonrası muhakkak kefir içtim. Bir gün ağırlık yaparken diğer gün kardiyo çalışıyorum.
19 Yorumla- 24 gü
Yaş ne güzel düzen olusturmussunuz 🥰 spor sonrası kefir çok mantikliymis. Meyvesuyu falan icmemem lazım şeker problemi var.
- 23 gü
Çok mantıklı ben sindirim için zannettim 😊
- 23 gü
Cardio olarak ne tür yapiyosun
- 22 gü
Hmmm. Grow with jo hafif mı kalır cardio için. O da zumba gbi
- 22 gü
Tamamdır teşekkürler bilgiler için 🥰
24 güYoğun kardiyo ve beslenme düzeni şar herhangi bir bilgim yoksa salondaki PT lerden yardım iste hem hareket formlarını falanda öğrenirsin internettende bak kilona boyuna göre bir kalori miktarı berillke YouTube dede envayi çeşit içerik var onlara bakın ve en önemlisi devamlılık bence bizimde spor salonumuz var orada çalışıyorum en büyük problem istikrarsızlık
16 Yorumla- 24 gü
Kesinlikle istikrar önemli. Başlangıç olacak ya tam bı zihnimde düzen ve plan olusturamiyorum. Pt var salonda ilk gidislerde yardımcı oluyolar sanırım. Aralarda takılınca da...
- 24 gü
Başlangıçts full bodyy çalış anladığım kadarıylada biraz tombulsun cardio ya aban ama abartma kilo verme süreci hızlı oluyor zaten ama kas kütleside koy şekkilen
- 24 gü
Önceliğim kilo vermek evet tombulum 🥲 niye utandiriyosun. 31.2 kilo endeksim... cardio oneriyosun yani. Spor işi olan işi gerçekten ya.
- 24 gü
Spor işi plan işi...
- 24 gü
Umarım istediğin fiziğe ulaşırsın
- 24 gü
Teşekkür ederim 😊 umarım.
24 güEn büyük tüyo beslenme ve spor dengesi. Bu ikisini de iyi bilen bir hocayla çalışırsan istediğini kolayca elde edebilirsin.
11 Yorumla- 24 gü
Umarım 😊
22 güolsaydı emin ol ilk önce kendime uygulardım 🤷♀️😏😏
12 Yorumla- 22 gü
Taktik yok mu 😱
- 21 gü
Olsa tükkan senin abla 😅
24 güKilo ve form bir yana bu işlerde süreklilik önemlidir.
14 Yorumla- 24 gü
Devam etmeyi düşünüyorum bı aksilik olmazsa. Düzenli gidenler öyle söylüyor hep. 6-7 ay sonra tam forma giriyormuş vücut
- 24 gü
Düzenli giden pek nadir insan var, bir süre sonra hevesleri kaçıyor bir çoğunun.
- 24 gü
Kardeşim ve eşi bu konuda çok iyi. 1 yılı geçti ve ciddi anlamda formları değişti. Öyle olabilmek lazim
- 24 gü
Bence de
24 güKalori hesabı yapmalısın ve kalori açığı oluşturmalısın aksi takdirde fazla kilo veremek zor olur. Ayrıca önce bir anda kilo vereceksin sonra bir süre sabit kalacak bu motivasyonunu düşürmesin
17 Yorumla- 24 gü
Bı anda 6-7 kilo verirsem beni motive eder 😂 pes etmem umarım dediğiniz gbi.
- 23 gü
BİM'ınız önemli eğer yüksekse 1 ayda verirsiniz ama düşükse uzayabilir
- 23 gü
BİM?
- 23 gü
Vücut kitle endeksi
- 23 gü
31.2 ya yüksek baya
- 22 gü
Yüksekniş o zaman çok kolay verirsin ilk 6 7 kiloyu
- 22 gü
Hadi bakalım. 🥰
Spor salonunda 1 saatten fazla kalmamak
15 Yorumla- 22 gü
Aaa bunu ilk kez duydum. Neden?
- 21 gü
Spordan sonra hemen biseyler yemeliyiz diyosun 🤔 hmmm. Teşekkürler
- 21 gü
Dikkate alacağım çok teşekkürler 😊
22 güİstikrar süreklilik çok kasma yeter
11 Yorumla- 22 gü
İstikrar önemli evet. Ama biraz set sayısını arttırarak zorlamayacak şekilde 😋
23 güVar, boğazıma dikkat etmek.
116 Yorumla- 23 gü
Edicez mecbur... Ye ye nereye kadar 😒
- 23 gü
İlk 5 sene yemek için spor yaptım. Göbüş gitmedi. Crossfit bie de yani. Sonra 6 ay boğaza dikkat ettim. Cillop gibi oldu vücut da kadınlar hafif göbüş seviyormuş. Hafif göbüş izolasyonlu fit bir vücut şimdiki😎
- 23 gü
Harika ya 😅 tebrik ederim. Umarım bende hederlerime ulaşırım. Çok değil bı 10 kilocuk başlangıç için 🥲
- 23 gü
Basit, halledersin.
- 23 gü
🥲 öyle mi diyosunuz. Umarım öyle olur
- 23 gü
Sen küncülüzadelerdensin kız, unuttun mu😁
- 23 gü
😅 evet öyleyim ama bı işe yaramıyor bu noktada zadelilik 😂
- 23 gü
Artısı vardır, kullanmayı becer. Her şeyi de sokaktan öğrenme😎
- 22 gü
😂 bazı miraslar sadece genetik. Yapacak bişey yok 😌
- 22 gü
Bu kadar muhabbet ettik. Bi çay-kahve ikram et artık. Zadeler misafirperver olur diye düşünüyordum oysa..
- 22 gü
☕😂 buyrunuz efem. Evet misafirperveriz
- 22 gü
Zoraki misafirperver.
- 22 gü
İnternet üzerinden buna da şükür 😅
- 22 gü
Kaybettiklerini düşünürsek şükür etmek hafifletici bir his olabilir:)
- 22 gü
Ben kimseyi kaybetmem, kimseler beni kaybeder... 😌 👋
- 22 gü
zadesin sen, ensin, hepsin💪
Uzmandan destek alıyorum
11 Yorumla- 24 gü
En güzeli.
24 güSpor hocalarına sinir olmamak lazım en başta 😋
16 Yorumla- 24 gü
Garantisini veremem 🤨 akıllı olsunlar 🤷
- 24 gü
Olurlar olurlar sen rahat olll :)
- 24 gü
Hiç de sanmıyorum 😊 kavga çıkacak gbi
- 24 gü
Yapmaa gerek yok boşa kendini doldurma :)
- 24 gü
Bilemeyeceğim şans artık 😌
- 24 gü
Simirli şey 🤫
24 güGüzel fit bir vücudum var
11 Yorumla- 24 gü
Maşallah ne güzel. Umarım benim de olur
24 güEmek Sabır azim başarı
13 Yorumla- 24 gü
Umarım 🥲
- 23 gü
Kilo verdikçe yaz 🙊🙊🙊
- 23 gü
😂 bilemedim
Yavaş tempoda başlamak lazım
11 Yorumla- 24 gü
Evet ama nasıl başlayacağım bilmiyorum.
Pilates yapmak
10 YorumlaNereye başlıcaksın
16 Yorumla- 24 gü
Nasıl nereye? Spor salonuna işte. Şehir olarak mı soruyosun?
- 24 gü
Hatay. Neden?
- 24 gü
Neden? Konuya da ortadan daliyorsunuz 😐 sporla ilgileniyor musunuz?
24 güYokkk
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar