Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
24 güSokak fotoğrafçısı olursun da sokakta ayak fotoğrafları çekersen senin popon bayonet yaparlar objektifi sana takarlar haberin olsun
06 Yorumla
Soran24 güUlan var ya bir şey derdim de neyse
- 24 gü
Güncellemene ithafhen: sanattan medeniyetten uzak bir toplum görmüyorsun ama senin fantezin sapıkça olduğu için başına gelecekleri sayan yorumlar görüyorsu. Bişey diyemezsin ben zaten sanatçıyım müzisyenim ve fotoğrafçıyım ama ayak fotoğrafları çekmek gibi bir fantezim yok
Soran24 güEl fotoğrafı desem yine fantezi der miydin bak ben geçen altın alacaktım kuyumcu kadın kendi parmağına yüzüğü takmış örnek olarak bana atıyor böyle durur diye o işin fantezi olayı senin zihniyetinle alakalı el ayağı fanteziye bağlayan sizlerde çok şeffaf değilsiniz bilmem anlayana tamam mı
- 24 gü
Evet el fotoğrafı desen de fantezi derdim. Emin ol. Zaten sana sokak fotoğrafçısı olamazsın demedim aksine olabilirsin dedim. Ama ayak fotoğrafları çekmek fantezi kısmına giriyor Türkiye'de gerçekten fena dayak yersin. Yurtdışında belki biraz daha ılımlı yaklaşırlar
Soran24 güBende konyanın karaköyünde çekmeyi planlamıyorudm zaten tavsiyen için sağol demek ki başka bir şey istesek ne olacak cinayete kadar gidecek diyecek bir şey bulamıyorum artık
- 24 gü
İstanbul'da da dayak yersin Antalya'da da dayak yersin Konya Karaköy demedim Türkiye genelinde dayak yersin dedim
Kanka seni temiz bir dayak paklar. Pamuk gibi olursun.
01 Yorumla
Soran24 güSiz hangi köyde yaşıyorsunuz kral söyleyinde orada çekmeyeyim
Gizli Üye(25-29)24 güGel benim ayak parmaklarımı tabanlarımı çek güzel şov olur ahaaha
16 Yorumla
Soran24 güTabii ki çekerdim hanımefendi
Cevap sahibi24 güAslında sokakta da güzel olur ama sizin haz alınca şeyiniz kalktığında nolacak?
Soran24 güOlmaz öyle bir şey ama sadece fotoğraf..
Cevap sahibi24 güE feti** değil misin sen?
Soran24 güGöze hoş gelmesi ileri derece sapkın olduğum anlamına gelmiyor herkesin sınırına saygı duyarım zorla ısrarcı biri değilim hanımefendi anlatabildiysem ne mutlu bana
Cevap sahibi24 güSapkın olmuyosun öyle olunca neden sapkın dedin ki ahahahah ayaklardan hoşlanmak güzel bir şey bence ona önem verilmeli de zaten
Gizli Üye(18-24)24 gübütün yorumlara karşı tek başına savaşmışsın dik dur eğilme
01 Yorumla
Soran24 güArtık uğraşmayacağım hiç bir şey yapılmaz burada kime insancıl yaklaşsam ters tepiyor
24 güSokak fotoğrafçılığı ile elek ayak çekimi farklı bir şey.
04 Yorumla
Soran24 güİkiside sanat oluyor cok var örnekleri detaya girmicem
- 24 gü
Sanat tanımı genişdir. Benim işimi bana anlatma. Elma armut neyse sokak ve el ayak odur. Önce ne yapmak istediğini iyi öğren.😎👍
Soran24 güSanat tanımı genişse kekemelik yapmaman lazım dayı benim sordugum soruyu farklı yonenlere çekenlere soyle
- 24 gü
Dayısı, sen kendini doğru anlat. Kim ne yazdı bilemem ama... Elma armut karıştırırken yazdığın sanat dışında heryerde gider😎👍
24 güAngara da dayak yersin bence
01 Yorumla
Soran24 güAngara pavyon dolu
24 güBüyük dayak is loading
12 Yorumla
Soran24 güMağranda kalsana
- 24 gü
Ben dövücem demedim ki
Ne saçma istekler
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, hayallerinin peşinden koşman ne kadar harika! ✨ Sokak fotoğrafçılığı tutku ve gözlem gerektiren çok özel bir alan. İnsanlarla iletişim kurarken her zaman samimi ve açık olmalısın. Neden bu fotoğrafları çekmek istediğini, sanatsal bakış açını nazikçe anlatmak ve izin istemek en önemlisi. Unutma, 'hayır' cevabına daima saygı duy. Kendine güvenle yaklaştığında, insanlar da senin samimiyetini hissedecektir. Başarılar dilerim! ✨ #BirAdımÖne