Kızlar Bir Adım Öne 12 gü Mühendisle evlenmek istiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sebebi yok. Peki siz hangi meslek grubundan evlenirdiniz Mühendisle evlenmek istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KarizmaGenç1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 12 gü Ev hanımı olmak isteyen veya da ana okulu öğretmeni olan bir kızla evlenebilirim 0 2 Yorumla Soran 12 gü Senin mesleğin nedir Yorumla KarizmaGenç1 12 gü Mühendis değilim 😊 Mesleğimi böyle herkesin içinde söylemek istemiyorum. Mesajla konuştuğum kişiye söylerim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 12 gü Sebebi yok deme. Var sebebi. Kapağı atacaksın ve mühendislerin her şeyi çözme özelliklerinden faydalanıp tüm sorumluluklarını mühendise yıkacaksın. Bu yüzden istiyorsun ikimiz de iyi biliyoruz 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 12 gü Evlenecek adamı buldun bi mühendisi mi kaldı alla aşkına 😄 0 0 Yorumla
yuppiiiii13 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 12 gü cok sukur boyle gereksiz filtrelerim yok :) 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ev hanımı olmak isteyen veya da ana okulu öğretmeni olan bir kızla evlenebilirim
Senin mesleğin nedir
Mühendis değilim 😊 Mesleğimi böyle herkesin içinde söylemek istemiyorum. Mesajla konuştuğum kişiye söylerim
Sebebi yok deme. Var sebebi. Kapağı atacaksın ve mühendislerin her şeyi çözme özelliklerinden faydalanıp tüm sorumluluklarını mühendise yıkacaksın. Bu yüzden istiyorsun ikimiz de iyi biliyoruz
Evlenecek adamı buldun bi mühendisi mi kaldı alla aşkına 😄
cok sukur boyle gereksiz filtrelerim yok :)
Bir mesleğe tek odaklanma
Diyetisyenn yasa polis ile
Allah gönlünüze göre versin inşaallah
Etraf mühendis kayniyor neyse ki
Yazılım mühendisi olur mu? :)
bir sebebi olmalı?
Hadi ya senin ne basarın var
Mühendisim ben ama sana bakmam
Avukat hemşire öğretmen
bir sebebi olmalı bence?
bilgisayar mühendisi olur mu
A101 kasiyeri