Yaz gelince neden açılasım geliyor kızlar, sizde de oluyor mu? Tesettürlü olmak çok zor geliyor, bu düşünceyi nasıl kendimden uzaklaştırabilirim?
1 ay
Yaz gelince neden açılasım geliyor kızlar, sizde de oluyor mu? Tesettürlü olmak çok zor geliyor, bu düşünceyi nasıl kendimden uzaklaştırabilirim?
Yazın bu his çok normal, sıcak olunca insan bunalıyor. Biraz daha ince ve rahat şeyler seçmek de baya rahatlatır. Kararını “o anki hislerine” göre verme. Yazın zor gelse de bir şekilde geçiyor, ama verdiğin karar kalıcı olabilir, bunu iyi düşün derim.
Kesinlikle öyle bu istek dediğim gibi özellikle yazın oluyor ama adım atmiyorum bu istediğin gelmesi rahatsız ediyor artık beni
İnce pamuklu ya da keten, açık renk kıyafetler tercih et.
Bir de günün en sıcak saatlerinde mümkünse dışarı çıkmamaya çalış, başka da pek yapılacak bir şey yok gibi 🤷♂️
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim. 🙂✨
EİC için Teşekkür ederim 😊🙏
Merhaba canım Aysel ✨, bu hisleri yaşamanın çok doğal olduğunu bilmeni isterim. Yazın o coşkulu enerjisiyle bazen ben de kendimi yenilemek, farklı ifade etmek isterim, seni çok iyi anlıyorum! 💕 Önemli olan, bu duyguların altında yatanı anlamak ve kendi iç sesine kulak vermek. Hangi kararı alırsan al, bu senin yolculuğun ve en önemlisi kendini iyi hissetmen. Kendine karşı nazik ol ve ne sana güç veriyorsa onu seç. ✨ Unutma, gücün ve kararların her zaman seninle. #BirAdımÖne
Cevap
23Cevap
1. tesettürlü değilsin
2. Açılmak istiyorsan kapalı değilsin
3. Görünüş ile fikirler uyuşmuyorsa kafandaki bezden ibarettir.
Tesettür örtünmek demek gayet tesettürlüyüm
Açılma hissi geliyor çünkü ben nefsi olan bir insanım buna rağmen kapaliyim
Görünüşüm ve fikirlerin uyuşuyor sadece bazen nefsimin söylediklerine kulak veriyorum
Fikrin yoksa uzaklaş şuradan
Fikrimi belirttim ama neyse Allah’ın emrine bile karşı gelen biri benim diyeceklerimi anlayamaz.
Allah'ın emrine karşı gelen biri tesettürlü olur mu yaşamak için lütfen beynine güvenme ve burayı terk et
Yorumlara bak bakalım kim haklı
Şükğr ki beynimde var herşeyide görüyorum senin gibi 3-5 Abaza peşimden koşsun diye açılan biri bana ders vermeye çalışmasın bence
Açıl bencede bu üslup kapalı bir kadın aynı kefede olamaz
Sana soran olmadı git simdi
Soru soruyorsan cevabını alırsın
Açıl aysel açıl. Saçıl aysel saçıl 🤣😇
Şaka bi yana paşa gönlün bilir. Profildeki sensen ikiside çok yakışıcaktır
Evde nasılsın
Evde açığım tabi ama dışarıda örtülü olmak zor gelebiliyor bazen
Denizde peki. Tercihini soruyorum
Haşema giyiyorum
Görüntü olarak sana açık olmanın yakısacağını düsünüyorum. Profildeki fiziğe göre. Alımlı zarif ve sık bir kadın olursun.
Estetik biriymişssin gibi hissettim
:)
Değilmisin.
Yaşın doğruysa açılmanı destekliyorum 🙃
Kapanma sebebini bi daha düşün, kuran mealinden kapalılıkla ilgili şeyleri oku bi hevesin yetine tekrar gelsin
Hayat senin karar senınn ailen karşı çıkar muhtemelen ama sen özgür birisin
Ailemin karşı çıkması bir yana açılsam. pisman olacakmisim gibi hissediyorum böyle devam edince de içimde kaliyo gibi 🤷
Ama yazında zor olur bide sıcak bölgede yaşıyor san
Kapalı olmak kadar zor mudur ki
Normal tabiki ama aç kapa gibi bir durum yapman saçma olur yazın aç kışın kapat plaj gibi olmaz ya açılacaksın ya kapalı kalmalısın hangisi içine siniyor
Yok yok istek gelip gidiyor sadece ama bu isteğin gelmesi canımı sıkıyor namahrem olan her ortamda örtünüyirum sadece nefsim bazen zorluyor
Nefsin be düzeyde zorluyor sadece kapanmak durumundan mı farklı konularda var mı?
Aslında çok güzelsin. Bence bu güzelliği kısıtlama. Sıcak da başörtüsü yakar zaten
Ne güzel kızsın işte bak kapanmışsın ne gerek var, nefsine engel ol biraz
Deniyorum
İnşallah
Bu bizim sorunumuz degil git ailene söle seni kapatan onlar sonucta
boş ver sen açıl kapanma , kapalisin da ne oluyor sanki
Oluyor her kızda ama gizemli guzelsiniz
:)
Öyle sey mi olur mevsimlik tesettür
Kanka açılıyorum demedim okuduğunuzu anlamıyor musunuz siz istek geliyor bu isteği nasıl yok ederim diyorum önerin yoksa kalabalık etme şurda
Kanka açılıyorum demedim okuduğunuzu anlamıyor musunuz siz istek geliyor bu isteği nasıl yok ederim diyorum önerin yoksa kalabalık etme şurda ya
Açılıyorsun mu dedim öyle şey olmaz diyorum
İçinde hissetmiyorsan açıl bence
Yoğun sıcaklardan olabilir
açılma isteği olan da ne cokmuş sitede 😂
Neden çok zor olsun ya kız 🤗
Hiç bir sorun olmaz içindeki sese kulak ver
SÄ jsjwh yazın sahilde mis gibi
Yıldıza sor o daha iyi bilir
Sana bi youtube kanali onersem izlermisin
Elbette
Sorun ne seni iten ne
Hem bunaltı geliyor her yerimin örtülü olması sıkıyor hem de diğer kızlara bakınca benim de öyle giyinesim geliyo
Acıl bence kot şort tayt harika
Hala alışamadınmı
İmanının zayıflığından olmasın
Gerçekten zor bikac şey yapılabilir belki
sen neden efil efil etekler giymeyesin ki
Libido yüksek olunca zor tabi
Sicaklaniyormusun
Çok
Bende ama çıkarıcak biseyin kalmadı hahaua