u 20 güBizzat torbacıyla karşılaşmış birisi olarak söylüyorum (tesadüfen) kendileri de içici. Mesela o gördüğüm genç muhtemelen şu an yaşamıyordur. Satış yaparken zombi gibiydi. Oradan geçip giderken mesela ters ters baktım ona, o da bana bakmaktan kendini alamadı. Muhtemelen müdahale etsem bana saldırırdı.
118 Yorumla- 20 gü
Maalesef o da bir gün...
- 20 gü
Özür dileyerek araya giriyorum içici olanları satmak için kullanırlar genelde para isininoyle cozerler tam torbacı değil aslında onlar.. zaafları kullanılan kişiler oluyor.. birde az ürün verilir ki yakalansa içici kimliği bikinir zaten bir sorun oluşturmaz vs vs sistem böyle döner maalesef
- 20 gü
Satmak için kullanıldığından bahsettim zaten. Onu biliyorum. Az verdiklerini bilmiyordum ama.
- 20 gü
Belli miktarin üstü saticiliga girer birde genelde basit şeyler olur.. daha farklı ürünler asıl torbacida durur.. sitem artık çok değişti eve hizmet sektörü gibi uelikler kodlar bir sürü şeyler gelmiş belli bir sınıfın üstü böyle dönüyor.. sokak satıcısı işte o sizin gordukleriniz olmuş..:)
- 20 gü
İsmail Hacıoğlu'nun evine kadar gelmesi gibi.
- 20 gü
Torbaxi terimi eskiden kalma günümüze gelmiş yerleşmiş bir kelime.. eskiden elbette bu işler belli yerlerde belli koşullarda yapılırdı.. ama o zaman da sistem aynıydı aslında.. içici adamı saticiya çevirirdi. ama o zaman da elit dediğimiz kişilerin ürün getireni gene sokakta gördüğün adam değildi. şimdiyse devir teknoloji devri gruplar kodlar vs yani sokaktan ürün aliyorsan sistemin en ufak parçasıyla muhattap oluyorsun.. vs vs uzak durmakta fayda var :))
- 20 gü
Teşekkürler bilgi için.
- 19 gü
Polis geliyor mu diye gözleyen de olabilir.
- 19 gü
O kadarını bilemem.
- 19 gü
Sokakta bu işi yapan herkes küçük torbacidir.. sokakta çünkü sahada :)).. muhtemelen kendi adamidir.. radon kesmekte mensubu olduğu kişilerin verdiği boş ozguvendendir.. muhtemel zaten biliniyor dur o kesim tarafindan.. oda bunu kullanır ki kullanması lazım sokkakta isler cerin :)
- 19 gü
*cetin
- 18 gü
Normal uzun süreli madde kullanımı paranoya tedirginlik gibi hissiyatar verebilir..
- 18 gü
@Onemortime evet beni ayna ile uzun sure izledi, onu ispiyonlamak veya rakip cete uyesi saniyor, yazik :-( 10 yildan fazladir kullaniyor zor nefes alip veriyor
Beyin hucreleri sanki dans eder gibi kibirdiyor disaridan bile belli oluyor, gecen sene gordum yasiyordu
Esrar o buyuk bagimliliga etki etmez ama esrar yani ot iciyordu
Dusuncen neler :-(
20 güsamimi, cana yakın, içten pazarlıklı, kendini zeki sanar
16 Yorumla- 20 gü
nerden biliyorsun sicilini gördün mü
- 20 gü
İçerde yer yok cünkğ
- 20 gü
Mantıklı keşke
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu zorlu konuyu açtığın için teşekkür ederim. İnsanların neden bu tür yollara saptığını anlamaya çalışmak çok önemli. Genellikle bu durumdaki kişiler derin yalnızlık, umutsuzluk veya zorlu yaşam koşullarıyla mücadele ediyor olabilirler. ✨ Karakter özellikleri kişiden kişiye değişse de, çoğu zaman güvensizlik ve dışlanmışlık hissi baskın olabilir. Unutma ki her insanın içinde bir değişim potansiyeli ve desteğe ihtiyaç duyan bir yönü vardır. ✨ Destekleyici olmak çok değerli. Sevgilerimle! 💕 #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
u 20 güUzak durman gereken adamdır, Parasızlık uğruna her yola düşmüştür. Geleceğini karartmıştır her şeyi yapar
17 Yorumla- 20 gü
İşe girip çalışmak istemez, torbacılık daha çok para getirir gözüyle bakıyor. bilmiyo ki bi paket olsa 10 yıldan aşağı cıkamaz özellikle eskisehir gibi bir yerde yasıyosan gece gördüğün 10 kisiden 3ü torbacı olabilyio
- 20 gü
Onların zaten umurunda değil ki, adamın tek amacı bir an önce kolay yoldan para bulmak
- 20 gü
ben kendimden bahsettim arkadas cevremde de cok ben burada yasıyom
20 güTorbaciua gore değişir.. kenar mahalle torbacasiysa çok şey bekleme ame elit bir toebaciysa gayet entellektuel Zeki ve cozum odaklı olur :))
11 Yorumla
20 gütorbacı dedigin baskalarına zarar vermekten kacınmayan dünyayı kendi icin yasayan insanları zehirleyen karakter yoksunudur benim gözümde
10 Yorumla25 yaş evlilik için erken diyen kızların ibret alması gereken soru
10 Yorumla
20 güTorbacılık yapan kişi için sadece müşterisin. Bundan fazlası değilsin.
10 Yorumla
20 güTorbacı:))))
Ne psikolojisi karakteri
Asalak bir torbacı00 YorumlaAdı üzerinde torbacı
14 Yorumla
20 güYoruma ihtiyacın olduğuna göre bir düşün ne kadar iyi ya da ne kadar kötü olabilir
10 Yorumla
20 güNoldu bi torbacıyamı tutuldun
11 Yorumla
20 güAman boş ver ver uzak dur
10 YorumlaÇok iyiyi değildir
10 YorumlaKötüdür
10 YorumlaOe dir
10 Yorumla
20 güKaraktersizdir
10 Yorumla
20 güKaraktersiz çıkarcı
10 Yorumla