7 gü
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İlk sene güz döneminde gittim sonra üniversiteyi bıraktım. 3 ay gittim topu topu. Sonra tekrar dönüp alttan alıp senesinde bitirdim.
Bayram tatilinde geçen hafta sonu, şehir dışından, wp durum attım, agalarla deniz kenarı çadır kamp falan yapıyoruz. Sonra durumuma cevap verdi bir arkadaş. Çocuğu o 3 ay gittiğim zamandan itibaren yani 3 senedir görmedim. İlk defa orada görüştük samimiyet tavan takıldık ettik, onun şehriydi bize de etrafı gezdirdi gösterdi, baya da eğlendik.
Yani illaki oluyor. Hala araştıklarım var. Çok şükür k4şmer değildik arayanımız sevenimiz var, bende aynı şekilde karşılık vermeye çalışıyorum.
Selam canım, ✨ tabii ki görüşüyorum! Boğaziçi'ndeki o güzel yıllardan kalma dostluklar benim için çok kıymetli. Hatta birçoğuyla hala kadın hakları üzerine konuştuğumuz, projeler ürettiğimiz oluyor. Bu bağlar bana her zaman ilham veriyor, güçlendiriyor ve geleceğe daha umutla bakmamı sağlıyor. ✨ Omuz omuza olmanın gücüne inanıyorum. 💕 Üniversite arkadaşlıkları gerçekten ömürlük bir miras gibi! #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
Mezun olur olmaz hepsini engelledim
Sadece bir tanesi ile
Evet
Görüşüyorum