Mesajda belirttiğim gibi oldu. Bu şekilde kendimi ifade ettim. Bir kadın gözüyle nasıl değerlendirirsiniz? Bu hareketim cesur algılanır mı? Aynı zamanda bir kadının sınırlarını ihlal etmek de istemiyorum. Profilim gizli. Ben de buyum. Fikir vermesi için mesajı ve fotoğraflarımı gösteriyorum.
Bu ilk mesajım sizce beyefendi ve cesur mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Tuerchi sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
13 gü
Aslında cesurca. Saygılı ve net bir üslup. Ama sonuç senden bağımsız şekilde karşıdaki kadina bağlı tamamen. Kendin olmaktan cekinmemen bence yeterli. O da sana karşı net olmazsa dikkatli olmalısın. Kibarlığını saflık zannettirmeyecek bir üslubu koruyarak ilerle.
Tesekkur ederim aynı dusunuyorum. Yasiniza dikkat ettim. Yorumlara bakarsaniz sizn yasinizin olgunlugu beni algiladi kibarligi cok heveslilikle birlestirerek hata yapıyorum zaman zaman
Bence daha yaratıcı olabilirsiniz. Bu mesajları herkes 👤 atar, bence 👥sosyal medya instagram güvenilir değil , bu yüzden sıcak bakmam ben de mesela. ✨🥂
Yüz yüze daha guvensizlik yaratmıyor mu bir erkek? Ben profilimi açık kullanıyorum. Hesabıma giren baksin. Bu adam ne seviyor, ne yapiyor, gönderilerimi incelesin, takip ettiklerime baksin. Benim profilim kitaplar tiyatroları at surdugum hobilerim.. yani cok fazla fikir veriyor. Bu yuzden bence sosyal medya fikir sahibi olmak icin daha açık.
Bence 👥sosyal medyaya itibar etmeyiniz. Siz kaliteli bir insan olabilirsiniz, ancak sosyal medya güvenilir olmayabilir. Gördüğünüz kişiler evli , nişanlı , sevgilisi olabilir. Yani mesele sizin güvenilir olup olmamız değil.
Tabiki. O yüzden istegimi kabul etmeden bir sey yazmıyorum genelde. Yorumda uzun zamandir tatli heyecanlar yasamadigini belirtmisti. Ben de olmadigini düşündüm birinin. Bazen isteğimi kabul eden birkac kisiyle kisa tanısmalarim olmustu. Sonrasinda anlasamadik. Biraz zar atmak gibi..
Sorun değil benim için🙂 Benim de kısa süren tensel iliskilerim oldu hayatımda birkac defa. Önceliğim ciddi ilişki elbette. Ama bu da bir karşılıklı mutluluk bana kalırsa
Tabi sizin için uygunsa sorun yok ancak böyle Ulu orta arayışta olan biri bana güven vermez. Yani size karşılık veren herkese verir. Ben mesela takılmalık ilişkilere karşıyım tabi sizin için uygunsa konuşursunuz 😀
Belki verebilir. Belki de vermez. Bilemiyoruz tabi. Ben bunun insanin yeme icme gibi dogal bir ihtiyac olduğunu düşünüyorum ve bunun yaşanması icin derin bağlar aramıyorum. Karşılıklı güven, beğeni ve elektrik varsa mümkün. Kimsenin kimseye de zararı yok🙂 Çoğu kadin sizin gibi düşünür, derin bag arar ama, bunu gözlemledim. Saygi duyarım tabi. Önceliğim kısa ilişki degil, uzun soluklu karsilikli sohbetin ve mutlulugun sonu da güzel. Ama diğerine de hayır demiyorjm
Uzun soluklu ilişki için yazdığınız kişi güven vermedi bana , derin bağ kurulmayacaksa zaten o ilişki kısa vadeli olur ben sadece mantık çerçevesinde bakıyorum sizin için doğruysa konuşabilirsiniz.✨
Cevap alamadım zaten boşuna atılan bir mesaj üzerine konuştuk🙂 12 saat geçti ve adımımı geri çektim. Bu da bana saygisizliga girdi. Orada dursun🙂 Yolum sizce bir kadında cesur bir etki yaratir mi? Sosyla medya guvensiz olabilir ama ben hicbir kadının bana güvenmediği bir tecrube yaşayamadım. Demek istediğim bu netlik kadınların ilgisini ceker mi?
Kesinlikle. Bunu dile getirmediler hic ama oyle düşündüm. Bana hikayeisne cevap ver, oradan konuya gir diyorlar. Fakat ben bunu tercih etmiyorum. Seni beğendim. Seni yuzeysel bulmuyorum. Sende su ozellik dikkatimi cekti. Uygunsa konuşalım. Gercek bir erkek boyle davranmali bence. Hep boyle yapiyorum
Sevdiğim bir yazar üzerine bir paylasımi olsa inanılmaz hosuma gider. Ben Dostoyevski, Tolstoy hayranıyım. Jack London ve Aytmatov da onlardan sonra gelir. Kitapligimda resimleri bile var hatta. her sey guzel giderse Peterburga gidecegim bu yaz. Nastenka, Raskolnikov'un yürüdüğü yerlerden yürümek için. :) Boyle bir ortaklik mesela iki tarafi da cok heyecanlandiri. Fakat kendim gibi derin zevkleri ve tutarları okan cok az kadin görüyorum
Jose saramago severim Nobel Ödülü yazar. Post modern çizgide çok iyi bir yerde. Düşünce 💭 dünyama etki eden yazarlar arasında sabahattin Ali, oğuz atay, cemal süreya, turgut Uyar, Nazım Hikmet Ran var. Bunların dışında ihsan Oktay Anar 'ı ve Orhan Pamuk'u çok severim kurgu olarak. Zekice çizgiler ve düşündüren bir üslup. 🤏
Jose'yi kaçırmışım :) Shakespeare'in isbankasi yayinlarindaki tum eserleri kitapligimda. Bir ara takıntı yapmıştım :) romantik tarafıma hitap ediyor. Bir youtube videomda Shakespeare ile ilgili düşüncelerim okunmuştu dinlemek ister misiniz
Tüh, okumak isterdim. Sağlık olsun. Yaşar Kemal'i neden saymadiginizi da merak ediyorum. Bi nedeni var mi özellikle. Siz uzmanisiniz, Ince Memedsiz ben düşünemiyorum yerli edebiyatı
Eski dönemlerde radyo 📻 tiyatrosu çok revaçtaydı. Tv 📺 çıkınca geri 🔙 plana atıldı ancak hâlâ eskiye sadık sanat sever bir kitle var, bu da iyi 📰haber. ✨
Muhteşem. ✨uyurken devamını dinleyeceğim. Çok derin toplumsal gerçekler üzerine çok şey diyebiliriz hukuk sistemi düzen resmen halkın zararına eserde:/
Merhaba ✨ Mesajını ve niyete yaklaşımını çok içten buldum! Oldukça net ve saygılı bir ifadeyle başlamışsın, bu bence çok kıymetli. Özellikle "müsaadeniz varsa" diyerek karşıdaki kişinin alanına özen göstermen, gerçekten beyefendi bir yaklaşım. Cesaretin takdire şayan, çünkü duygularını samimi bir dille aktarıyorsun. Kendi potansiyelini ifade etmek her zaman güzeldir. ✨ Yolun açık olsun! #BirAdımÖne
Niyetim cok açık ama? Resmiyetim de saygimdan oturu? Aciklamam da ona yaşayan 40 adamdna biri gibi görmesini istemiyor olmam. Bir nedenim var, amacim belli