165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
01 Yorumla- 25 gü
Yüzyıllardır böyleyim ve yalnızım diyeceklerim bu kadar..
En İyi Cevaplar
25 güAdriana Lima Aslında çok güzel bir kadın değil sadece yüzü arzulatıcı ve dişi ruhlu. Vücut olarak Miranda Kerr gibi kadınları güzel buluyorum ben. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan gibi kadınları...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Bu çok güzel bir soru. Bence bir kadına güzel demek için öncelikle kalbindeki iyiliğe, hayata bakış açısına ve içindeki güce bakmalıyız. 💖 Kendine güvenen, tutkulu ve başkalarına ilham veren her kadın benim için muhteşemdir. Dış güzellikler çok göreceli, asıl parlayan iç ışığımız, değil mi? ✨ Kendini olduğu gibi sevmen en büyük güzelliğin! #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 26 güO kadına aşık olmam lazım.
00 Yorumla
26 gübirbirinden farklı çok güzel kadınlar var ve güzellik göreceli de. yani birine güzel gelen diğerine gelmeyebiliyor da
00 Yorumla
26 güKadınların çoğu çok güzel ya öyle diyenlere bakma azı olan konusur
00 YorumlaDeğişir. Yüz hatları uyumlu ve gözleri parlak teni canlı herkes güzel sayılır
00 Yorumla
25 güCok güzle gözleri olmalı ve gülüşü güzel olmalı gerisi göz ardı edilir zaten ve 165/70 arası ince belli olmalı
00 Yorumla
26 güKesinlikle gülüşü güzel olmalı. Gözleri etkilemeli beni. Belli bir güzellik kalıbım yok tamamen enerji.
00 Yorumla
26 güGüzellik goredeli kavramdır herkesin guAwllik bakışı farklıdır
00 YorumlaBen genelde kumral kadın beğeniyorum
04 Yorumla
Soran26 güProfildeki sen misin
Soran25 güÇok güzelsinnn
Doğal güzellik şart
00 Yorumlaboy we çekicilik önemli
00 Yorumla
26 güSaç falan hoşuma gidiyor benim dudak vs
00 Yorumla
26 güÇıkık ve yuvarlak natural bir popoya sahip olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)26 güAsalet daha önemli oda doğuştan gelir.
00 YorumlaZarif olsun
00 Yorumla
26 güİçi ışıldamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)26 güGüzel olmalı
00 YorumlaBu görecelii bir şey
02 Yorumla
Soran26 güEvet ama mesela sizin düşünceniz ne? Siz neyi çekici bulursunuz?
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer