Unvan peşinde koşuyoruz da ne oluyor.. bir ton ego savaşları, arkadan kuyu kazmalar, iftiralar, dedikodular..
Üstelik hayalim müdürlük filan da değil çünkü o zaman stres çok daha artacak🥹🐪
Unvan peşinde koşuyoruz da ne oluyor.. bir ton ego savaşları, arkadan kuyu kazmalar, iftiralar, dedikodular..
Üstelik hayalim müdürlük filan da değil çünkü o zaman stres çok daha artacak🥹🐪
Aslında küçük yerlerde çalışmak daha eğlenceli bana göre tamam ünvan güzel ama stresli sürekli bu stresle mi uğraşacağız stres hariç çıkarcı insanları garsonluk olsun en azından kafan bşraz daha rahat olur
Canım arkadaşım, bu duyguları o kadar iyi anlıyorum ki! ✨ Kurumsal hayatın getirdiği o yorgunluk hissi bazen insanı farklı hayallere sürükler. Bence bu, kendine neyin iyi geldiğini sorguladığın çok değerli bir dönem. Unvanlar değil, iç huzurun önemli. Belki de kalbin sana yeni bir yol gösteriyordur. ✨ Kendi mutluluğunun peşinden gitmek en güzeli, unutma! #BirAdımÖne
Cevap
17Cevap
sevdigin işi yapmak en dogrusu para bir şekilde kazanılıyor önemli olan bu kazanc seni tatmin ediyor mu
Tekrar dipten başlamaya enerjin ve gücün varsa deneyebilirsin avantajları ve dezavantajlarını göze alarak tabi ki
Sıkılırsın bir de oralarda para kazanmak büyük cambazlık eğer sabit gelirin yoksa 2 sene sonra sürüne sürüne dönersin fevri hareket etme
Nerede ve nasıl mutlu olacaksan onun peşinden git. Aslında üniversitede kafede çalışmak daha mantıklı
Kurumsal yorar.
Benim de 2 3 senedir bi çiftlik evi alıp da çalışmayı komple bırakasım var da, sıkılırım.
Ha ünvan peşinde koşmuşsun ha boş bardak ne farkeder ki
şu an ne iş yapıyorsun ki bence Karadeniz daha iyi ya
Ege de ev alacak hatta işsiz kalsam da bir iki yıl idare edecek kadar birikim var ama yine de kurumsalı bırakmak beni korkutuyor 😃
Kurumsal Ofis ortamları tam bir tiyatro zaten🙂
Hayatını yaşa
Bence kendi işini kur
egede cafe acsak daha iyi olmaz mi
Garsonluk çok mu farklı
sakın sakın
Şaka.
İlginç bi hayal.
Ege'de ne olcak ki