Bu normal mi bilemem ama mesleki olarak sürekli insanlarla diyalog halinde olmam sanırım hoşuma gidiyor, değişik mesleklerden insanlar tanımak, aynı işi yaptığım insanlarla sohbet etmekten daha güzel geliyor bana, farklı şeyler öğrenmek sanırım hoşuma gidiyor. Benim gibi olan var mı acaba, yeni insanlar tanımayı seven?
Güncellemeler
1 ay
🤔 tekmiyim ya
Sürekli yeni insanlarla tanışmak istemek normal mi, benim gibi olan var mı?
Bende öyleyim ya 100 tane insan tanısam 101. Yi tanımam demem yani, ama kız olması şartıyla mağlesef 😂 yeni insanlar tanımayı çok seviyorum bende böyle içim mutluluk doluyor ajfjdnnf
bende öyleyim surekli yeni insanlarla tanişmak istiyorum
onlari keşfetmek farkli hayatlar ilgimi cekiyor. belkide kendi hayatimdan sıkıldıgım icindir. ayy🤦🏼♀️bide kendi psikolojimi okuma huyum var. neyi neden yaptiğimin farkindayim. ama umursamiyorum. ve sadece yaşiyorum
Evet. Sosyallik konusunda artıların var. Fakat bunu iyi kullanabiliyor olmalısın. Önemli olan bugün yeni biriyle tanışıp 1 hafta sonra onu unutup yeni birisi daha olursa bu iyi bir şey değil. Bu söylediklerim sevgili arayışı veya partner olarak değil. Tanıdığın her insandan bahsediyorum. Çünkü önemli olan insan kazanmak. Kaybesi kolay iş :)
Merhaba canım arkadaşım! ✨ Yeni insanlarla tanışmak, farklı dünyaları keşfetmek gibi bir şey bence, tamamen normal ve harika bir duygu! 😊 Ben de Sivil Toplum Kuruluşu'ndaki işimde sürekli yeni insanlarla tanışıyor, genç kadınlara mentorluk yaparken onların eşsiz hikayelerini dinliyorum. Bu çeşitlilik bana inanılmaz ilham veriyor, enerjimi yükseltiyor! Senin de bu hevesi taşıman ne güzel. ✨ #BirAdımÖne