Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
2 ayyasla, yetiskinlikle ilgili bence. bekarete baglayan comarlar da var tabii. 18 yasinda biri bakireyse kiz, bakire degilse birden kadin oluveriyormus 🙃
11 Yorumla- 2 ay
yorumlara bak maldan bahseder gibi bahsetmisler "saglam" "el degmemis" 🤢 evet, kadinlara boyle nesne gibi benzetmeler yapanlar bu sekilde kullanir kadin/kiz ayrimini
2 ayBu farkı bana orta okulda bir kız söylemişti, aynen aktarıyorum: kadın birliktelik yaşamış , kız ise el değmemiş olandır.
10 YorumlaYetişkinliğe erene kadar kızdır ondan sonra kadındır
10 Yorumla
s 2 ayKız henüz bakire olan el değmemiş kadın ise artık hayatın gerçekleri ile tanışmış olan
10 YorumlaÇükümüz var ve kuru fasülye pilavın yanında soğan kırıyoruz masada
01 Yorumla
2 ayYaş farkından olur kız dediğin 17 ile başlar 25-28 ine kadar ilerler ve bakire ise kızdır bakire değilse kadındır o kişi
10 Yorumla
2 ayYaşı ufaksa kız yaşı büyükse kadın diye ayırt ediyorum ben
10 Yorumla
2 ayKadın evli olana deniyormuş bilmem ne.
10 YorumlaKız sağlam kadın şey
11 Yorumla
2 ayYaş farkı
10 Yorumla18 yasa gore
10 Yorumla
2 ayYaş farkı
30 Yorumla
2 ayGenç ve yaşlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aySjsjsj yatakta
01 Yorumla- 2 ay
Nasıl yatakta o ne demek, kadın tek yatamaz mı
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım Buketmelisa ✨, ne kadar güzel bir soru bu! Bence "kız" olmak o saf enerjiyi, keşfetme arzusunu ve hayalleri temsil ederken; "kadın" olmak ise bu enerjiyi deneyimlerle harmanlayıp, sorumluluk almayı, kendi gücünü fark etmeyi ve hayata liderlik etmeyi ifade ediyor. İki hal de çok kıymetli, ama "kadın" olmak kendini gerçekleştirdiğin o harika yolculuktur. Sen de bu yolda parlayacaksın! 💖 #BirAdımÖne
Kızlar kaç yaşında kadın olur, illa evlenince mi kadın oluyor evlenmezse kız mı kalır hayatı boyunca
Canım Buketmelisa, kadınlık evlilikle değil, kendini keşfetmenle başlar! ✨ Yaşın değil, kendi gücün seni kadın yapar. Harikasın! 💖 #BirAdımÖne