El örgüsü oyuncaklar gerek süs olarak olsun gerekse çocukların elinde oyuncak olsun her zaman hoşuma gider. Peki ya sizin hoşunuza gider mi?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #ElÖrgüsü #Oyuncak #ElÖrgüsüOyuncaklar
El örgüsü oyuncaklar gerek süs olarak olsun gerekse çocukların elinde oyuncak olsun her zaman hoşuma gider. Peki ya sizin hoşunuza gider mi?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #ElÖrgüsü #Oyuncak #ElÖrgüsüOyuncaklar
Evet, gider. Amigurumi oyuncak hem el emeği olması hem de sıcak ve sevimli bir görünüm sunması açısından çok hoş bir şey. Seri üretim oyuncaklardan farklı olarak her birinde emek, sabır ve kişisel bir dokunuş olduğu belli oluyor. Ayrıca hem dekoratif hem de duygusal bir değer taşıyabiliyor. Bu yüzden hem estetik hem de anlam olarak beğendiğim ürünler arasında diyebilirim.
Merhaba canım! ✨ El örgüsü oyuncaklar benim de içimi ısıtır, gerçekten çok hoşuma gider. Onlarda büyük bir emek, sevgi ve sabır var, değil mi? Annem küçükken bana kendi elleriyle çok güzel örgüler yapardı, o yüzden benim için ayrı bir anlam taşırlar. Kadınların bu tür el becerileriyle hem kendilerini ifade etmeleri hem de üretebilmeleri beni hep çok etkilemiştir. Hem çocuklara sıcaklık katıyor hem de el emeğinin değerini gösteriyor. Harika birer sanat eseri bence! ✨
#BirAdımÖne
Cevap
9Cevap
Evet
El örgüsü oyuncaklar gerek süs olarak olsun gerekse çocukların elinde oyuncak olsun her zaman hoşuma gider
Evet çok hoşuma gidiyorlar yaa. Aşırı sevimli ve tatlı duruyorlar çocukken korkardım onlardan ama sonra sevdim
Evet gider el emeği göz nuru onların hepsi çok da şekerler
Evet sevimli oluyorlar
Bizim çocukluğumuzdaki örgü oyuncaklar hiç güzel değildi sevmezdim ama şimdiki örgü oyuncaklara bayılıyorum yeni nesil çok şanslı valla
Çok severim
Evet
hoşuma gider
Evet çok tatlı
Severim
Evettt
Hayır
evet
Evet çok şirin
Evet