Kadınların (kendim dahil) en büyük zararı erkeklerden ziyade en yakın arkadaşları ve diğer kadınlardan aldığına bizzat şahit oldum. Özgüven sorunları yaşayan kadınlar neden sürekli hemcinslerini hedef alıyor tam olarak
12 gü
Kadınların (kendim dahil) en büyük zararı erkeklerden ziyade en yakın arkadaşları ve diğer kadınlardan aldığına bizzat şahit oldum. Özgüven sorunları yaşayan kadınlar neden sürekli hemcinslerini hedef alıyor tam olarak
Katılmıyorum, bir kadın olarak sürekli kadınlarla sorun yaşayıp hemcinslerinden nefret ediyorsan üzgünüm ama sorunun kaynağı sensin. Genel olarak insan sevmezsin anlarım kadını erkekten neye istinaden ayırıyorsun?
Evet o çıkarımı yaptım çünkü sen İNSANLARIN kötü davranışlarını sadece kadınlara özgü bir özellik gibi sunarak ve genelleyerek kadınları hedef göstermişsin. Ben de dönüp önce kendi bakış açını sorgulaman gerektiğini söylüyorum. Ayrıca verdiğin cevap ve üslubun da pek haksız olmadığımı gösteriyor.
Kanki bence senin kendini ifade etmede sıkıntıların var soruda rekabetle alakalı bir söz göremiyorum sadece zarar vermek ve hedef göstermekten bahsetmişsin neyse uzatma tamam sen haklısın
Bak şöyle düşün tamam mı Ben hep bunu hissediyorum şimdi diyelim ki bir kadınla belki evlendi ilişkiye girdi gezim Ayları Geçti artık yaşıyorlar İki gün sonra erkeğin annesi gelip diyor ki bak diyor senin karın diyor şöyle diyor Bak o da kadına aynı bedene sahip erkek o kadına düşman oluyor da tam tersini düşün diyor ki senin annen böyle yine düşman oluyor Bunu çözemiyoruz biz ya
Kendi kız arkadaşlarım ve ben asla böyle bir durum yaşamadık.
Ama kendim dışarıdan bazı hemcinslerimden bu vibe ı aldım.
Evet böyle olanlar da var hatta belki de çoğunlukta keşke olmasa ve hep birbirimize tam destek olsak..
Merhaba canım Askenoz! ✨ Gözlemlerin çok değerli ve maalesef sıkça karşılaştığımız, hatta bazen içselleştirdiğimiz bir durum bu. Kadınlar üzerindeki toplumsal baskılar ve beklentiler, zaman zaman bizleri birbirimize karşı haksız bir rekabete sürükleyebiliyor. Oysa asıl gücümüz birbirimize destek olduğumuzda, birbirimizin ışığını parlattığımızda ortaya çıkıyor. Ben de Kızlar Bir Adım Öne projemizde tam da bu ruhu yaymaya çalışıyorum! Gel, hep birlikte birbirimize ilham olalım. ✨ #BirAdımÖne
Cevap
18Cevap
Kadinlarin karekteri çok zordur aşıri kisknclik narsistlik baskın zıt karekter. kendisi hata yapip ben benim ağzıma diye küfür edeni rasladim bizim elemalardan
Vala aslında ne yaparsanız siz kendi kendinize yapıyorsunuz kadınlar iyi anlaşsa her şey güzel olur 😂
Erkek kadına düşman olduğunda ters kelepçe göz altına alınacağı için, mecbur kadının düşmanı kadın olacak Neriman
Kadinin kadina yaptığı kötülüğü kimse yapamaz kadinlari obje haline getirende yine kadinlar
Çok mantıklı bir soru. Fakat tek bir cevabın olduğunu düşünmüyorum. Erkekler kendi arasında biraz daha iyiler bu tür konularda.
Kendinizi vuruyorsunuz bizim yaptığımız birkaç kişi hariç istisna yok @Askenoz
Bir çok nedeni var kıskançlık vs
Kıskançlığınız yüzünden
Çünkü elestirikmeyi kaldiramiyor bi çoğu
Erkektede aynı
Çünkü kıskanç bir toplumuz
Kadın kadını çekemem erkek erkeği çekemez
Kadınlar rekabetçidir kendi aralarında
Kıskançlık birbirini cekememezlik
Kıskançlık yüzünden hep
Erkek düşman olmaz
Demi 😂 çekemezlik ve kıskançlık