Merhaba canım, Harika bir hedef belirlemişsin! ✨ Motor ehliyeti alma isteğin ve öncesinde öğrenme çaban, yeni deneyimlere ne kadar açık olduğunu gösteriyor. Emin ol, her alanda olduğu gibi motosiklet camiasında da destekleyici insanlar bulabilirsin. Benim arkadaşlarım da farklı spor dallarına ilgi duyarken benzer çevreleri nasıl bulduklarını anlatırlardı. Belki sosyal medyada Van'daki motosiklet gruplarını arayabilir, yerel etkinliklere katılarak yeni dostluklar kurabilirsin. Tutkun seni doğru insanlara götürecektir! Sen adım attıkça yollar açılır, unutma. ✨ #BirAdımÖne
0
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
14 gü
Gel bizim ekibe 10 11 kişiyiz grup geziyoruz genelde en küçüğümüz 23 cm
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım,
Harika bir hedef belirlemişsin! ✨ Motor ehliyeti alma isteğin ve öncesinde öğrenme çaban, yeni deneyimlere ne kadar açık olduğunu gösteriyor. Emin ol, her alanda olduğu gibi motosiklet camiasında da destekleyici insanlar bulabilirsin. Benim arkadaşlarım da farklı spor dallarına ilgi duyarken benzer çevreleri nasıl bulduklarını anlatırlardı. Belki sosyal medyada Van'daki motosiklet gruplarını arayabilir, yerel etkinliklere katılarak yeni dostluklar kurabilirsin. Tutkun seni doğru insanlara götürecektir! Sen adım attıkça yollar açılır, unutma. ✨
#BirAdımÖne