Kızlar Bir Adım Öne 28 gü Eşinizin meslegi ne olmasını istersiniz? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Eşinizin meslegi ne olmasını istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 28 gü Ev hanımı 0 11 Yorumla Soran 28 gü Nicin Yorumla Cevap sahibi 28 gü Eşim niye millete karılık yapsın bana yapsın Yorumla Soran 28 gü Ne alaka işi gücü olan başkasına karilik mu yapiyor Yorumla Soran 28 gü Ne alaka işi gücü olan başkasına karilik mu yapiyor. Yorumla Cevap sahibi 28 gü Zoruma gider valla Yorumla Soran 28 gü Öğretmen de mi öyle görüyon Yorumla Cevap sahibi 27 gü Kadın doktor veya hafız olabilir diger türlü boş Yorumla Soran 27 gü Peki Yorumla Cevap sahibi 27 gü Arkadaş olabilirmiyiz💐🌹🌸 Yorumla Soran 27 gü Çık gizliden Yorumla Cevap sahibi 27 gü Çıktım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 28 gü Ev hanımı 0 3 Yorumla Soran 28 gü Niçin Cevap sahibi 28 gü Keyfim öyle istiyo Soran 28 gü Peki
doğunun-prensesi Takip Et Guru Yaş: 34 28 gü Ticaret adamı olsun 0 5 Yorumla Güzeldesenler 28 gü Pazardan limon alıp caddede satan da ticaret adamıdır temelde. O dahil mi? Yorumla doğunun-prensesi 28 gü Dahil Yorumla Güzeldesenler 28 gü Öyleyse nasip olsun dileğin Yorumla Güzeldesenler 28 gü Limon olayını demiyorum, genel ilk yorumun 😄 Yorumla doğunun-prensesi 28 gü Amin🙏 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 27 gü p*rno 0 7 Yorumla MysticSoul 27 gü sana bir kutu johnny sins yazıyorum:) Yorumla Cevap sahibi 27 gü Yok kiz yok mu Yorumla MysticSoul 27 gü olmazmı. mia khalifa var:) Yorumla Cevap sahibi 27 gü Ayarladana Yorumla MysticSoul 27 gü ben grup seviyorum. onlarda öyle:) teketekte sen bir mesaj at kendisine. Yorumla Cevap sahibi 27 gü Kime Yorumla MysticSoul 27 gü miaya. lübnanlı kendisi amerikada yaşıyor. Yorumla
erkaaan32 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 27 gü Mesleğinin önemi yok 0 7 Yorumla Soran 27 gü Helallll Yorumla erkaaan32 27 gü Rica ederim insan seve bilmeli sevmeyen insan meslek şartı falan arar mantıkla hareket eden. Mantık asla mutlu etmez bir insanı Yorumla Soran 27 gü Ama denk de olmalı Yorumla erkaaan32 27 gü Her şey aşılır da mantıklı bir kafa yapısı asla aşılmaz sadakat olmaz ki o ilişkide. İnsan her şeyiyle sevebilmeli maddiyat olarak denk değil örnek ama çok seviyorusun olmaz mı diceksiniz. Yorumla Soran 27 gü Maddiyat değil eğitim ya Yorumla erkaaan32 27 gü Eğitim önemli tabiki eğitimsiz olmaz Lisans mezunu biri kendinden aşağı olan biriyle yapamaz Yorumla Soran 27 gü İşte onu diyorum ya Yorumla
YavuzYav Takip Et Xper 5 Yaş: 35 28 gü ev avradı :D 0 7 Yorumla Soran 28 gü Niye be Yorumla YavuzYav 28 gü evde enerjiyle karşılasın diye Yorumla Soran 28 gü Okumussa peki Yorumla YavuzYav 28 gü önünü açardım tabiki engel olmazdım Yorumla Soran 28 gü Ev hanımı dedin Yorumla YavuzYav 26 gü ev hanımı olması şart değil benim ilk tercihim... Yorumla Soran 26 gü Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Zengin
Doktor
Ev hanımı
Nicin
Eşim niye millete karılık yapsın bana yapsın
Ne alaka işi gücü olan başkasına karilik mu yapiyor
Ne alaka işi gücü olan başkasına karilik mu yapiyor.
Zoruma gider valla
Öğretmen de mi öyle görüyon
Kadın doktor veya hafız olabilir diger türlü boş
Peki
Arkadaş olabilirmiyiz💐🌹🌸
Çık gizliden
Çıktım
Ev hanımı
Niçin
Keyfim öyle istiyo
Peki
Ticaret adamı olsun
Pazardan limon alıp caddede satan da ticaret adamıdır temelde. O dahil mi?
Dahil
Öyleyse nasip olsun dileğin
Limon olayını demiyorum, genel ilk yorumun 😄
Amin🙏
p*rno
sana bir kutu johnny sins yazıyorum:)
Yok kiz yok mu
olmazmı. mia khalifa var:)
Ayarladana
ben grup seviyorum. onlarda öyle:) teketekte sen bir mesaj at kendisine.
Kime
miaya. lübnanlı kendisi amerikada yaşıyor.
Mesleği önemsiz
Daktır.
Mesleğinin önemi yok
Helallll
Rica ederim insan seve bilmeli sevmeyen insan meslek şartı falan arar mantıkla hareket eden. Mantık asla mutlu etmez bir insanı
Ama denk de olmalı
Her şey aşılır da mantıklı bir kafa yapısı asla aşılmaz sadakat olmaz ki o ilişkide. İnsan her şeyiyle sevebilmeli maddiyat olarak denk değil örnek ama çok seviyorusun olmaz mı diceksiniz.
Maddiyat değil eğitim ya
Eğitim önemli tabiki eğitimsiz olmaz Lisans mezunu biri kendinden aşağı olan biriyle yapamaz
İşte onu diyorum ya
ev avradı :D
Niye be
evde enerjiyle karşılasın diye
Okumussa peki
önünü açardım tabiki engel olmazdım
Ev hanımı dedin
ev hanımı olması şart değil benim ilk tercihim...
Peki
Seyahat şoförü
Adam olsunda
İnsan olsun lütfen
Boksör
Masor
F1 pilotu
Doktor