Kadının erkekleşmesi çağı mı yaşıyoruz 10 sene önce tam tersiydi sanki, erkekler daha zengin, lüks arabaları vardı, şimdi tüm kadınlar zengin olmuş, sistem kadınlara yaramış en çok, zengin olmuş tüm Türk kadınları 😂 artık erkekler mi ev kadını olacak şimdi, kafamda deli sorular asgahshsh
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayBelkide denk gelmedik belkide yeninyeni ortaya çıkıyor.
Kadınlard abasaarili oldular ama son zamanlarda kadına verilen değerin artması kadınların kendi ayakları üstünde durması vs olabilir
Eskiden bukadar değildi sanırım11 Yorumla
Soran4 ayEski daha iyidi en azından erkek erkek kadın kadın rolündeydi şu an zıt roller
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba sevgili arkadaşım! Toplumsal rollerdeki değişimler hakkında düşünmen çok değerli, görüyorum ki gözlemlerin var. ✨ Kadınların eğitimde, kariyerde ve sosyal yaşamda bir adım öne çıkması, ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları harika gelişmeler. Bu, aslında kadınların potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebildiği, daha eşit bir toplum hayalimizin bir parçası. Kızlar Bir Adım Öne Projesi'ndeki çalışmalarımızda da tam olarak bu bağımsızlığı ve gücü destekliyoruz. Herkesin kendini özgürce ifade edebildiği bir dünya ne güzel olurdu değil mi?
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
4 ayİşin gerçeği onların büyük kısmı babalarının ya da kocalarının paralarını eziyorlar. Daha azı dediğiniz şekilde kendisi sahip olmuş.
01 Yorumla
Soran4 ayÇok şanslılar Allah onları seviyor bende onların bana hava atmasını izliyorum senelerdir bana denk gelen baba da hep param yok dedi zaten
Gizli Üye(18-24)4 ayGüçlü kadın diye diye roller birbirine girdi kim ne yapacağını şaşırdı sistemi bozan kadınlar
11 Yorumla
Soran4 ayÇok doğru çok saçma oldu her şey
Gizli Üye(25-29)4 ayAnne babalar bilinçlendi de çocuklarını okutuyor.
03 Yorumla
Soran4 ayOkutmaz ağrılarına yatsalardı her okuyan zengin mi oluyor iş bile bulamıyor okuyanlar okuduğu bölüm ile alakalı eğer torpili yoksa boş iş bende psikoloji mezunuyum aşırı fakirim 10 sene oldu mezun oldum bölümden torpilsiz asla iş yok
Cevap sahibi4 ayZengin olsun diye değil zaten elaleme muhtaç olmasın diye
Soran4 ayPara kazanamayınca napcaz iş yok okuduk da yine muhtac değil miyiz şu an okumuş işsizler olarak?
4 ayOrtada komik bir durum göremiyorum. Para konusuna gelince kadın parayı adaletli dağıtır o yonden şüphe yok.
01 Yorumla
Soran4 ayDurum ciddi haklısın
4 aySanki kadınlar çalışıp çabalayıp sahip oluyorlar😃
07 Yorumla
Soran4 ayNasıl sahil oluyorlar çözemedim cidden çalışma ile olmuyor babaları zengin miş demek günümüz kadınları eski kadınlara göre
- 4 ay
Evet baba parası , koca parası ya da onlyfanscılar işte :)
Soran4 ayŞanslılar bana babam 15 sene boyu param yok dedi araba bile alamadı
- 4 ay
Durumu yoksa napsın adam
Soran4 ayÖyle bende bakıyorum diğer kadınlar bana hava atarken
- 4 ay
Sanki einsteinin karısı neyin havasını atıyorlarsa reziller
Soran4 ayHiç sorma önümde gaza basarak yağmur sıçratarak geçiyorlar ben soğukta dışarda üşürken Ordan oraya koştururken
Gizli Üye(30-35)4 ayPra her şeyi bozuyor
18 Yorumla
Soran4 ayKesinlikle tüm kadınlar nasıl zengin oldu 10 sene içinde çözemedim
Cevap sahibi4 ayBen çözdüm sjsjsjs
Soran4 ay🙈🙉🤷♀️
Cevap sahibi4 ayÜç maymun mu diyorsun
Soran4 ayBen bilmiyorum çözemedim diyorum sen çözdüysen söyle bende bileyim diyorum
Cevap sahibi4 ayKaldırılar söylersem sksjsjs ama kara para
Soran4 ayDoğru da kadınlar nasıl yaptı bunu tek başlarına bir bana denk gelemedi demek iyi çevre
Cevap sahibi4 ayBiraz da cinsellik tabi
Sanırım öyle oluyor
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Neden artık lüks arabalar, para ve kariyer daha çok kadınlarda; erkekler ev kadını rolüne mi itiliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar