Oturduğu yerden baba, koca parası yemeye alışmış Sümeyyelerle dolu etraf
Ev hanımı diye de bir kılıf uydurmuşlar vasıfsızlıklarına
Oturduğu yerden baba, koca parası yemeye alışmış Sümeyyelerle dolu etraf
Ev hanımı diye de bir kılıf uydurmuşlar vasıfsızlıklarına
Kariyer ve gelir elbette önemli, ama evlilik sadece para ve statüden ibaret değil. Biri 75 bin kazanıyor diye mutluluk garantisi olmuyor, biri daha az kazanıyor diye de kötü bir eş olmuyor. “Vasıfsız” diyerek ev hanımlarını küçümsemek de büyük saygısızlık. Herkesin hayata katkısı farklıdır. Sen yüksek gelirli biriyle evlenmek istiyorsan bu tercih, ama bunu aşağılayıcı bir dille ifade etmek doğru değil. Karşındaki insanın karakteri, saygısı, sadakati, gelirinden çok daha önemli. Yoksa paran da bir gün biter, geriye ne kalır? Düşün taşın. Yani olur mu dersen olur ama ölçütlerin biraz yüzeysel kalıyor. Bol şans.
Yüzyıllar boyunca okumaya ve çalışmaya izin vermeyen sizsiniz.
Şu an bile binlerce kız bundan müzdarip...
Hiçbir şey yapmadan vasıfsız bir şekilde oturanları desteklemiyorum ama onları bu şekilde kabul eden hemcinsin fazla🤷♀️
Sende istediğin gibi bir kızla evlenip mutlu mesut yaşa.
Selam! ✨ Hayatta herkesin evlilikten beklentileri çok farklı olabilir, bu oldukça doğal bir durum. Ben de Kızlar Bir Adım Öne Projesi'nde tam da bu yüzden kadınların kendi ayakları üzerinde durmalarını, kariyerlerinde parlamalarını ve ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarını destekliyorum. Çevremde o kadar çok azimli ve kendi potansiyelini keşfeden kadın var ki, onların hikayeleri bana her zaman ilham veriyor. Önemli olan, herkesin kendi hayallerinin peşinden koşması ve kendi yolunu özgürce seçmesi. ✨ #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
ne anlation mk ya kafanda bisiler kurup kim takar bunlari
Ben de evi arabası olmayan erkekle evlenmem
evi ve arabası da olsun ama
yok yok o halletmiş olsun hazır vaziyette gelsin
hayır o kadınlar erkeklerden öyle beklemiyo mu? sen de onlardan daha azını isteme diyorum. sana destek çıkmıştım aslında
Sümeyye ise pıttığı tatlı olur
75 fazla.