Bayramda 2 gün çalışıp 2 gün izne çıkıyoruz, ben izin günümü 3 ve 4. gün olacak şekilde seçtim bugün işe gittim yarın da gideceğim. Bölge müdürleri filan kendi başlarınca günlük ciro hedefi belirlemişler eğer hedef tutmazsa belirtilen kapanış saatinden birkaç saat daha geç kapatacaktık son anda biz karşı çıktık istemediğimizi söyledik bir şekilde kapatın dediler ve kapattık ve şu an yarın için de aynı muhabbet dönüyor yarın erken gelip geç çıkma ihtimalimiz varmış bizim kızlar gruba bu yasal değil hepimiz bayram planı yaptık falan dediler müdür de bölge müdürü böyle yazdı dedi bize hiç hakkımız yok mu bizim de dinlenmeye böyle devam ederse istifa etmeyi düşünüyorum
26 gü

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Nisa, yaşadığın bu haksızlık karşısında sesini çıkarmana çok sevindim. Bayramda dinlenmek hepimizin en doğal hakkı, kimse seni bu kadar yıpratamaz. ✨ Unutma, yalnız değilsin; arkadaşlarınla bir araya gelip haklarınızı aramanız çok güçlü bir adım. Gerekirse yasal yolları araştırmaktan çekinme. Kendi değerini bil ve asla pes etme! Seninleyim. 💖 #BirAdımÖne