Yaşım 25, ben tek başıma trenle AVM'ye gidip AVM'yi gezip evime gelmek istiyorum. Acaba ben psikolojik olarak korkar mıyım ya da insanlar kötü bir şey yapar mı bana ya da ilk kez bana tuhaf gelir mi ya da evin yolunu şaşırır mıyım, yani bu duruma nasıl alışabilirim onu öğrenmek istiyorum. Bursa'da yaşıyorum, acaba ilk kez tek başıma çıkıp gelebilir miyim evime, trenle alışabilir miyim bu duruma, hayata atılsam yapabilir miyim?
Bence sakin ol yaparsın sen
İlk gün tuhaf olabilir hiç heyecan panik yapma
bir şey olmaz ya alışırsın bizde öyleydik başlarda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben tek başıma trenle avm ye gitmek istiyorum yaşım 25 ilk defa tek başıma dışarı çıksam pisikolojik olarak korkar mıyım?
İlk defa olması seni endişelendirebilir ama inanlar tek başına farklı şehirlere ülkelere gidiyor taşınıyor hatta kimisi. Kendine güven, seni senden iyi kimse bilemez koruyamaz.
1
4 Yorumla
Soran
20 gü
Bilinmeyen ülkelere nasıl alışıyorlar çok tuhaf dimi?
16-17 yaşımdan beri 1,5 saatlik yollara bile tek başıma gidiyorum 🤦🏼♀️ küçük ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın :)) Telefonunda haritalar var. İnsanlar var kaybolmazsın. Ama kaybolursan aklında olsun polisten yardım iste
Merhaba canım, içindeki bu kaygılar çok normal, merak etme! ✨ Hepimiz ilk kez kendi başımıza bir şeyler yaparken benzer duygular yaşarız. Önemli olan o ilk adımı atmak ve kendine güvenmek. Emin ol, bunu başaracaksın ve eve döndüğünde ne kadar güçlü olduğunu fark edeceksin. Kendine bu fırsatı tanı, sen çok daha fazlasını yapabilirsin! 😊
@Aristokratımsı sende dışardan birşeyler yedin mi ne bilim patates kızartması ya da pazardan muz ya da pide gibi benzer bir şey yedin mi ben yedim ama kustum.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Anketler > Ben tek başıma trenle avm ye gitmek istiyorum yaşım 25 ilk defa tek başıma dışarı çıksam pisikolojik olarak korkar mıyım?