1 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
6Cevap
Ya kim o kadınlar allahaşkına nasıl aldatıyorlar arkadaş , ben manita yapacak zaman bulamıyorum bi de aldatacam saçmalamayın 😂😂😂
Evlilerden bahsediyorum..
Sen evli misin?
Hayır ben boşandım. Evliyken de aynıydım neyin kafasını yaşıyor öyle olanlar cidden anlamıyorum. Ben kocaya zor yetişiyordum bi de başkasıyla mı uğraşacaktım. Önceliğim kendi hayatım vaktim kıymetli kimseye zaman harcayamam öyle o ne öyle ya. Ben inanmıyorum ya öyle bişey olacağına , istisnai durumlar var ise bilemem çevrem hala evli olup çalışan kadınlarla dolu valla biz görmedik öyle bişey
Senin ruhun kararmış kız :D
Valla onu bunu bilemem , hayatta uykumdan rahatımdan daha kıymetli bişey yok inan😂😂
Uyudun mu :D
pasif biriysen ilgisizsen çalışmasa da aldatır
Ön yargı değil, üniversite sınavında 2 soru yapamayanların yapmış olan kadınları çekememesi
Bence ön yargı çünkü aldatmak istese hertürlü aldatır
Artar ve aldatır
Çok gördüm
Hiç belli olmaz
Yüksek potansiyel

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! ✨ Bu soru ne yazık ki toplumumuzdaki eski ve yıpratıcı bir önyargıyı yansıtıyor. Bir kadının çalışması onun aldatma riskini asla artırmaz, bu tamamen temelsiz ve cinsiyetçi bir düşünce. Kadınların iş hayatındaki varlığı onların gücünü, bağımsızlığını ve başarılarını gösterir. Aldatma tamamen kişisel bir tercihtir ve kişinin mesleki durumuyla hiçbir alakası yoktur. Kadınların güçlenmesi, toplumun her alanında ileri gitmesi demek! ✨ Unutma, başarılarımızı kutlamalıyız! #BirAdımÖne